Wysłany: Sob Sty 07, 2012 12:22 pm [Przyjęci] Yasseria i Vardamir
Cześć!
Jako, że gramy razem, podanie również hurtem od nas obojga.
Yasseria (nick w grze: Yass) i Vardamir (nick w grze: Vard)
1. Yaśka to biskup, Vard SH, na moment pisania podania obie postacie mają lvl 41.
2. Ja zawsze chciałam pograć biszem, ale nie chciało mi się go robić na Allku od zera =), natomiast Vard jest wierny swojej ulubionej klasie i tak już chyba zostanie, póki będziemy grać w L2.
3. Gramy wieczorami i w weekendy.
4. Od 2005 gramy w L2, praktycznie od początku na Allku, z małymi przerwami na bany, high rate'y i serwery dla klimaciarzy (ale to już tylko w moim przypadku).
5. Posiadamy mikrofony i sluchawki.
6. Jesteśmy parą, oboje aktywni zawodowo, w wieku.. hm.. jeszcze przed trzydziestką =D
7. Akceptujemy, przeczytaliśmy ze zrozumieniem.
8. Tak jasne, ja Wam dam fajne koleżanki ^^
Tyle od nas, liczymy na Waszą przychylność, mamy ochotę na coś nowego w związku z taką, a nie inną sytuacją na Allseronie. Do złożenia podania skusiła nas wiadomość Divy na forum AA i widok różnych fajnych, dawno nie widzianych nicków na tym serwerze niemal od wioski startowej
Pozdrawiamy, Yass&Vard company
Ostatnio zmieniony przez Algor Nie Sty 08, 2012 6:17 pm, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum