Wysłany: Pon Sty 09, 2012 11:12 am [Przyjety] Morkenson
1. Spellhowler 63 lvl
2. Grałem na Alku przez 3 lata Bh, teraz chce nabic troche pvp
3. W tygodniu po 3-4h dziennie, w weekend ile się da.
4. W L2 gram od c2/3 na Alleseronie (2005 rok? nie pamiętam). Pierwszy klan OpusDei za czasów Kuli Zagłady (wjazd na pełnej k..... ). Grałem krasiem, nick Mork, potem byłem tą postacią w KG na Allku. Na Infinitum Sps Ariad (też w KG). Od Infinitum grałem w pare gierek Mmorg, ale L2 mimo wieku rządzi.
5. Jak najbardziej
6. Mam na imię Tomek, lat 27. Pracuje jako Geotechnik
7. A i owszem
8. Ano mam fajną żone od lat 2, ale zdjęć Wam i tak nie pokaże
Ostatnio zmieniony przez Saari Sro Sty 11, 2012 11:15 pm, w całości zmieniany 2 razy
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum