Wysłany: Wto Sty 10, 2012 12:08 am [Przyjęty] Krean
1.Krean, klasa:SH, lvl w tej chwili 62
2.Wybrałem sh bo na wielu serwerach bawiłem się to profesją i mniej więcej wiem w co się pakuje. Poza tym rzygać mi się już chce wszelkiego rodzaju supportami.
3.Zależy, przeważnie od godziny do pięciu dziennie chyba że nadchodzi sesja, wtedy niestety musze się porządnie ograniczać.
4. Na allseronie grałem jakieś 5 lat temu (albo coś koło tego) z tym samym nickiem co teraz. Poza tym obijałem się po różnych zagranicznych serwerach typu nanaki czy dex.
5.W tej chwili lat mam 20 i kompletnie się opierdalam (studiuje) .
6.Przeczytałem i akceptuje
7.Mam dziewczynę które mimo moich szczerych próśb nie chce ze mną grać
Ostatnio zmieniony przez Algor Sro Sty 11, 2012 12:17 pm, w całości zmieniany 2 razy
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum