BelDra - PhantomSummoner 66 lvl , BrzydkiIZly - Warlock 44 lvl ( w momencie pisania )
2. Dlaczego ta profesja a nie inna, jak długo nią grasz, jak zamierzasz ją rozwijać etc?
To nasze pierwsze spotkanie z summonerami i jesteśmy bardzo zadowoleni ze sposobu prowadzenia postaci.
3. Ile czasu poświęcasz na grę?
Każdy z nas ma życie prywatne, którego nie chcemy zaniedbać. Gramy gdy mamy troche czasu i ochoty, raz wiecej raz mniej nie ma stałego przedziału. Sesja również zbliża sie wielkimi krokami, trzeba to brac pod uwage niestety :}
4. Jak długo grasz w L2, jakie serwery odwiedziłeś(aś)? Jeśli grałeś(aś) na Allseronie proszę podać nick postaci.
Gram w l2 już jakiś czas z przerwami, najwiecej miejsca zagrzałem na RPGclub. Brzydkiego to pierwsze zetknięcie się z tą grą.
5. Czy posiadasz mikrofon/słuchawki/TS?
Oboje posiadamy.
6. Kilka najważniejszych rzeczy o sobie, czym się zajmujesz w rl, ile masz lat?
Beldra - Marek lat 23, BrzydkiIZly - Grzegorz lat 28, oboje jestesmy studentami, a przynajmniej staramy sie nimi być.
7. Czy przeczytałeś(aś) ze zrozumieniem i akceptujesz wszystkie punkty regulaminu klanu?
Tak.
8. I oczywiście nawiązując do tradycji - masz jakieś fajne koleżanki/siostry/dziewczynę/żonę?
Każdy z nas ma dziewczyne, koleżanki też są.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez Algor Wto Sty 17, 2012 3:57 pm, w całości zmieniany 3 razy
Nie nazwałbym tego lenistwem, chcemy dołączyć raazem albo jeśli zamierzacie nad odrzucic to też razem, nigdzie też nie widziałem zapisu, który by mówił aby w jednym podaniu mogła byc przedstawiona jedna osoba.
Logiczne chyba, że jeśli zapisani jesteśmy w podaniu oboje to nie jesteśmy dwoma randomami, którzy nigdy ze soba nie rozmawiali tylko podczas pisania podania na forum postanowiliśmy napisać go razem.
Więc aby nie było niedomówień - tak, jestesmy znajomymi już jakiś czas i chemy razem pograć.
W sumie AA'owa parka tez napisala razem podanie... nie czepialabym sie tego Jak chlopaki koniecznie chca razem grac to tak wygodniej. Wszystko napisane jest, niczego sie nie zgubi.
Nick kolegi rzeczywiscie jest sredni, jakby byl bardzo uparty co do niego i ma ochote wiecznie nazywany byc Brzydkim, Brzydalem, BrzydULA (no co, tez sie moze takie cos trafic ) to ewentuaaaalnie moznaby pomyslec o przecisnieciu go. Ale fajniej by bylo jakby jednak machnal na szybko nowa postac z jakims bardziej normalnym imieniem.
Co do braku doswiadczenia sie nie czepiam bo rozumiem, ze skoro gracie razem to przewodnika kolega bedzie mial
_________________ "There's more to living than only surviving
Maybe I'm not there, but I'm still trying"
- The Offspring - Staring At The Sun
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Drugi kolega niech założy konto na forum i napisze wyraźnie czy zamierza:
- korzystać z TSa
- czytać forum
Hej. Tu drugi kolega, czyli Grzesiek. TAK zamierzam korzystać z TSa i TAK zamierzam czytać forum.
Co do nicka to jeśli naprawdę się uprzecie, to zrobię postać, ale widzę, że nie jest z tym aż tak źle... za co z góry dziękuję
Różnica w lvlu stąd, że kolega zaczął wcześniej. Ja, tak jak napisane wyżej, praktycznie pierwszy raz mam styczność z grą. Dokładniej to kiedyś już troszkę grałem, ale bardzo niewiele, więc jestem zielony.
Ostatnio zmieniony przez BrzydkiIZły Nie Sty 15, 2012 12:24 am, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum