Dzień dobry (to tak w gestii dobrych manier, a teraz przejdźmy do sedna)
1. Klasa, lvl, suby, noble, etc.
Elemental Summoner, lvl (bądź "krong" jak kto woli )53
2. Dlaczego ta profesja a nie inna, jak długo nią grasz, jak zamierzasz ją rozwijać etc?
Gram nią od wtorku czy tam środy Czemu? Bo zawsze było moim niespełnionym marzeniem grać wołaczem kóz. Z paroma summonerami już grywałem, wiec mniej więcej wiem o co chodzi w te klocki. Trzeba dobrze paść kozy
3. Ile czasu poświęcasz na grę?
W tygodniu 2-4 godzin wieczorami/w nocy (praca + uczelnia), w weekendy więcej. Zdarzają mi się też kilkudniowe przerwy jak wybitnie znudzę się grą, ale to rzadko raczej.
4. Jak długo grasz w L2, jakie serwery odwiedziłeś(aś)? Jeśli grałeś(aś) na Allseronie proszę podać nick postaci.
Na Allseronie od C3 do któreś tam bugracji, z przerwami. Nick postaci Lasqurix, spotkaliśmy się parę razy, zwykle po drugiej stronie celownika ale zawsze miałem spory szacunek do KG, więc konfliktu moralnego żadnego nie ma. Po Alku miałem jeszcze krótką przygodę z DEX x5 (2 czy 3 miesiące)
5. Czy posiadasz mikrofon/słuchawki/TS?
Posiadam, używam, nawet się odzywam!
6. Kilka najważniejszych rzeczy o sobie, czym się zajmujesz w rl, ile masz lat?
23 lata (w maju 24), student Informatyki na UWr, dorywczo też redaktor na portalu technologicznym. Mieszkam obecnie we Wrocławiu, lubię piwo i inne trunki
7. Czy przeczytałeś(aś) ze zrozumieniem i akceptujesz wszystkie punkty regulaminu klanu?
Przeczytałem, rozumiem, akceptuję
8. I oczywiście nawiązując do tradycji - masz jakieś fajne koleżanki/siostry/dziewczynę/żonę?
Trochę fajnych koleżanek, sióstr brak, dziewczyny i żony tak samo.
PS. Przepraszam za brzydkie kreski przy nicku, ale moje stare konto jest na tym forum zbanowane :< :<
juz odbanowane, dlatego to konto kasuje - Xorlarrin
Ostatnio zmieniony przez Algor Sro Sty 18, 2012 10:55 am, w całości zmieniany 5 razy
hoho, kolejny stary wyjadacz i to dodatkowo z najlepszych czasów Duchów
za
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum