1. Klasa, lvl, suby, noble, etc.
Nil : TK 62 lvl
2. Dlaczego ta profesja a nie inna, jak długo nią grasz, jak zamierzasz ją rozwijać etc?
ciekawość, nigdy nie grałem le tankiem, rozwijać zamierzam ją sumiennie ;-D
3. Ile czasu poświęcasz na grę?
sporo czasu online, z różnym stopniem zaangażowania w ciągu dnia (pkt
4. Jak długo grasz w L2, jakie serwery odwiedziłeś(aś)? Jeśli grałeś(aś) na Allseronie proszę podać nick postaci.
W czasie pierwszego logowania musiałem walczyć o klawiaturę z dinozaurami.
5. Czy posiadasz mikrofon/słuchawki/TS?
owszem
6. Kilka najważniejszych rzeczy o sobie, czym się zajmujesz w rl, ile masz lat?
inteligentny, bogaty, spokojny i przystojny administrator serwerów w wieku .. khem .. rocznik 82
7. Czy przeczytałeś(aś) ze zrozumieniem i akceptujesz wszystkie punkty regulaminu klanu?
"aktualne zasady rekrutacji"? główny powód dla którego piszę
8. I oczywiście nawiązując do tradycji - masz jakieś fajne koleżanki/siostry/dziewczynę/żonę?
żonę i córkę
Ostatnio zmieniony przez Algor Sro Sty 18, 2012 10:47 am, w całości zmieniany 2 razy
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Rocznik 82 to dobry rocznik ^^
Tylko ten nick... mamy juz Nili teraz Nil.... juz nie jestem pewna czy Lar i Larkon to dwie osoby a tu jeszcze dodatkowe zamieszanie
_________________ "There's more to living than only surviving
Maybe I'm not there, but I'm still trying"
- The Offspring - Staring At The Sun
Tego nie widziałem, ale ciężko się spodziewać żeby jakikolwiek trzyliterowiec nie pojawił się wcześniej w historii, to chyba tylko i wyłącznie kwestia tego jak duży okres czasu przeszukamy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum