Wysłany: Sob Sty 14, 2012 2:29 pm [Przyjęty] Podanie Kuszek
1. Klasa, lvl, suby, noble, etc.
HE,59,brak,brak
2. Dlaczego ta profesja a nie inna, jak długo nią grasz, jak zamierzasz ją rozwijać etc?
Dlaczego ta profesja? A dlaczego nie? Zwasze lubie zabijac z dystansu
3. Ile czasu poświęcasz na grę?
Codziennie kilka h
4. Jak długo grasz w L2, jakie serwery odwiedziłeś(aś)? Jeśli grałeś(aś) na Allseronie proszę podać nick postaci.
Przyznaje sie bez bicia gram od poczatku przejscia L2 na f2p bo zawsze chcialem sprobowac. Czuje ze to bedzie mmo na pare ladnych lat
5. Czy posiadasz mikrofon/słuchawki/TS?
Mam wszystko
6. Kilka najważniejszych rzeczy o sobie, czym się zajmujesz w rl, ile masz lat?
18lat basket
7. Czy przeczytałeś(aś) ze zrozumieniem i akceptujesz wszystkie punkty regulaminu klanu?
Oczywiscie
8. I oczywiście nawiązując do tradycji - masz jakieś fajne koleżanki/siostry/dziewczynę/żonę?
Се разбира
Bardzo spodobalo mi sie pytanie w rejestracji 10% z 320
Ostatnio zmieniony przez Algor Sro Sty 18, 2012 10:59 pm, w całości zmieniany 1 raz
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum