1. Klasa, lvl, suby, noble, etc.
Trooper 20lv
2. Dlaczego ta profesja a nie inna, jak długo nią grasz, jak zamierzasz ją rozwijać etc?
Kamael od tygodnia, kradniecie buffa to chyba najskuteczniejszy sposob wkurwiania ludzi, a i znukowac mozna
3. Ile czasu poświęcasz na grę?
Bede grac napewno for fun, poki co tylko weekendy ( wtedy opor ), w tygodniu narazie ani godziny.
4. Jak długo grasz w L2, jakie serwery odwiedziłeś(aś)? Jeśli grałeś(aś) na Allseronie proszę podać nick postaci.
Bedzie z 2.5 roku. Okolo 2 lata na Allseronie pod nickiem Helfir. Pobiegalem sobie tez troche z tsunenori po takich serwerach jak SL2, L2 Earth czy L2 Avalonas. Duzo mid rate'ow, na ktorych spedzilem okolo pol roku po banie.
5. Czy posiadasz mikrofon/słuchawki/TS?
Bardzo dobry jakosciowo glos
6. Kilka najważniejszych rzeczy o sobie, czym się zajmujesz w rl, ile masz lat?
W tym roku wybije mi oczko, student mechatroniki na PŁ, trenuje sporty walki, moim hobby jest siatkowka.
7. Czy przeczytałeś(aś) ze zrozumieniem i akceptujesz wszystkie punkty regulaminu klanu?
Tak i tak.
8. I oczywiście nawiązując do tradycji - masz jakieś fajne koleżanki/siostry/dziewczynę/żonę?
Jestem bardzo samolubny jesli chodzi o te sprawy
Poki co nie mam mozliwosci gry w L2 w tygodniu z powodu braku polaczenia z internetem, ale mysle ze jakos to nadrobie weekendami, albo po sesji ktora juz niedlugo. Grac zamierzam ( przynajmniej teraz mam takie zalozenie ) typowo dla zabawy.
Ostatnio zmieniony przez Algor Pon Lut 20, 2012 11:05 am, w całości zmieniany 2 razy
Wczoraj zrobilem 24 lvl na 3 postaciach +- w 2 godziny jedząc sniadanie, co by miec na A grade. 20 lvl? grałeś póki co 15 minut czy farmisz na keltirach?
Do akademii można przyjąć.
Ostatnio zmieniony przez Arilinell Wto Sty 17, 2012 3:22 pm, w całości zmieniany 2 razy
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Klasa: sama w sobie
Wysłany: Sro Sty 18, 2012 12:33 am
Ja gadałem z nim na TSie. Jeśli chodzi o online, to jestem w stanie zaakceptować to. Oczywiście narazie tylko MG będzie wchodzić w grę, a później zobaczymy.
Mi osobiście gość nic nie zrobił, ale jestem skłonny dać przeciw. Zachowanie postaci kojarzy mi się z słomą wystającą z butów, generalnie z problemami. Wybrane wpisy w banie tylko to potwierdzają - groźby karalne, obraza gracza. Nie wiem czy się ludzie zmieniają czy nie, żeby tu był argument ponadprzeciętnej aktywności w klanie, to może bym się jeszcze nad tym zastanawiał. Ale gra w weekendy mnie nie przekonuje. Ewentualnie jakiś okres próbny, whatever.
_________________ I am Optimus Prime, and I send this message to any surviving Autobots taking refuge among the stars: We are here. We are waiting.
pozdrawiam
Diva
http://www.enneagram.pl/ - słynne jedynki ze skrzydłem dwa: Gregory Peck, Margaret Thatcher, Jane Fonda, Hillary Clinton, Sidney Poitier.
Na nie.
Pomimo tego, że kojarzę z Allseronu, tu przy jego obecnym online się nie nadaje.
Nie zapychajcie MG kim tylko popadnie bo za chwilę znowu będzie problem z wolnymi miejscami.
Ten 20lv mnie nie przekonuje.. Ja rozumiem ze mozna nie miec za wiele czasu na gre, ale jesli bedzie logowanie raz na tydzien/dwa zeby wbic pol levela to ani z niego kolega klanowy nie bedzie ani wsparcie. Chyba ze zamierza czesciej ale nawet aktywnosci na forum nie widze by napisac, ze cos sie juz troche wiecej wbilo..
_________________ "There's more to living than only surviving
Maybe I'm not there, but I'm still trying"
- The Offspring - Staring At The Sun
Ten 20lv mnie nie przekonuje.. Ja rozumiem ze mozna nie miec za wiele czasu na gre, ale jesli bedzie logowanie raz na tydzien/dwa zeby wbic pol levela to ani z niego kolega klanowy nie bedzie ani wsparcie. Chyba ze zamierza czesciej ale nawet aktywnosci na forum nie widze by napisac, ze cos sie juz troche wiecej wbilo..
po co mam pisac cokolwiek skoro wszystko juz zostalo napisane?
napisalem, bede grac narazie tylko weekendami i nie to nie bedzie wbicie pol levela na weekendzie, tylko troszke wiecej.
a po za tym nie ma sensu wypowiadac sie na forum bez celu, no, chyba ze macie jakies pytania. na zaczepki typu 'przeciez to glupek jest' albo 'zachowanie postaci kojarzy sie ze sloma wystajaca z butow' nie ma sensu odpowiadac. po co klocic sie z kims kto mnie kompletnie nie zna?
napisze jeszcze raz. nie mam mozliwosci gry w tygodniu bo nie mam jak narazie internetu. w kazdy weekend za to jestem dyspozycyjny. kolega klanowy? pytajcie tych z ktorymi gralem w klanie na allseronie
Mi się wydaje, że powinieneś wbić przynajmniej te minimum 52 (co nawet jest gdzieś w zasadach rekrutacji jako wymagany poziom do złożenia podania), to będziemy mogli pogadać. Póki co się wstrzymuję
po co mam pisac cokolwiek skoro wszystko juz zostalo napisane?
napisalem, bede grac narazie tylko weekendami i nie to nie bedzie wbicie pol levela na weekendzie, tylko troszke wiecej.
a po za tym nie ma sensu wypowiadac sie na forum bez celu, no, chyba ze macie jakies pytania. na zaczepki typu 'przeciez to glupek jest' albo 'zachowanie postaci kojarzy sie ze sloma wystajaca z butow' nie ma sensu odpowiadac. po co klocic sie z kims kto mnie kompletnie nie zna?
Nie unos sie Chodzilo mi tylko zebys dal znac czy cos sie zmienilo w progresie postaci. Skoro 20lv ludzie wypominaja to dobrze jest napisac po jakims czasie 'a juz jest 40' np. Zebysmy widzieli ze cos z tym levelem sie rusza ;p
Poza tym jak nie radzisz sobie z glupimi zaczepkami to nie wiem czy to klan dla Ciebie. Tu trzeba miec nerwy z gumy by wszystkie debilizmy sie od nich odbijaly i glowe do wymyslania innych debilizmow, ktorymi sie rzuca w zaczepiajacego
_________________ "There's more to living than only surviving
Maybe I'm not there, but I'm still trying"
- The Offspring - Staring At The Sun
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum