2. Dlaczego ta profesja a nie inna, jak długo nią grasz, jak zamierzasz ją rozwijać etc?
- Łukiem jeszcze nie miałem przyjemności grać
3. Ile czasu poświęcasz na grę? - 2-3h+, zalezy od dnia
4. Jak długo grasz w L2, jakie serwery odwiedziłeś(aś)? Jeśli grałeś(aś) na Allseronie proszę podać nick postaci - od C4. Wcześniej allseron i jakies mało ważne high rate'y for fun, nick: Gath
5. Czy posiadasz mikrofon/słuchawki/TS? - tak
6. Kilka najważniejszych rzeczy o sobie, czym się zajmujesz w rl, ile masz lat?- 21 Lat, pracuje, myślę o studiach, lubię słuchać dobrego rapu.
7. Czy przeczytałeś(aś) ze zrozumieniem i akceptujesz wszystkie punkty regulaminu klanu? - Tak
Ostatnio zmieniony przez Algor Nie Sty 22, 2012 11:21 am, w całości zmieniany 1 raz
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Jacek Piekara
Get Rich or Die Tryin'
Ostatnio zmieniony przez Isen Sro Sty 18, 2012 12:15 am, w całości zmieniany 1 raz
8. I oczywiście nawiązując do tradycji - masz jakieś fajne koleżanki/siostry/dziewczynę/żonę? - nie mam siostry, dziewczyny nie mam , wystarczają kolezanki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum