Klasa: Spectral Dancer/Necromancer
Wysłany: Sro Sty 18, 2012 3:51 pm [Przyjęty] Tegu
YO!
1. Assassin 39, prawie Phantom Ranger
2. Stwierdziłem z Gathem, że 2 PR na szukanie fragów to odpowiednia kombinacja.
3. Zależy od dnia.
4. Grałem w L2 od C4 do C6, na allseronie miałem nick Tegrian (SpectralDancer w OpusDei/VoxDei/KaranGurth i gdzieś tam jeszcze, ale nazwy nie pamiętam)
5. Nie
6. Mam 20 lat, jestem z Poznania, studiuje dziennikarstwo, zajmuje się muzyką, palę, piję, szukam pracy.:)
7. Yes Sir!
8. Mam koleżanki
Ostatnio zmieniony przez Algor Pon Lut 20, 2012 10:59 am, w całości zmieniany 1 raz
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
A ja czlowieka nie kojarze wiec zapytam:
WTF znaczy "zalezy od dnia"? Ta odpowiedz absolutnie nic nie mowi. Moze chociazby troche konkretniej? Podanie nie musi miescic sie w 100 slowach.. ;o
Od tej pory upierdliwie bede pisac przeciw za wymijanie odpowiedzi w ten sposob.
_________________ "There's more to living than only surviving
Maybe I'm not there, but I'm still trying"
- The Offspring - Staring At The Sun
Klasa: Spectral Dancer/Necromancer
Wysłany: Sro Sty 18, 2012 10:59 pm
Tzn. że oprócz L2 mam jeszcze inne obowiązki i że zawsze może mi coś wypaść. Coś co nie pozwoli mi siedziec 24h w grze. Nie wiem co będę robił za tydzień, ile czasu na co przeznacze itd. stąd też nie wiem ile czasu będę mógł poświęcic na grę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum