1. więc , podstawową klasą to Sh (RealAmar) mam nim 43 lvl ale tez bardzo lubie warlorda (PanWojny) mam nim 45 lvl i rosną . gram 3 dzień mam tez wrc 42 (1SS)
2. zawsze na każdym servie gram sh i warlordem hajs i pvp z 7/8 lat sh a warlordem z 5 tyrkiem tez coś kolo tego zamierzam ja rozwijać na pvp i jedna i 2 się da ale warlord głównie pod kase.
3. różnie , myśle ze tygodniowo około 6/7h czasami sporo więcej.
4. w 2 napisałem mniej więcej ile gram od c2 na Allseronie zaczynałem postacią Amar potem przeleciałem cale top 200 znany pod nikami > PanWojny , DeathMessiah , Zielona / Zielony ,Amar
5. w sumie tak , ale do wymiany niedługo jadę po nowy. Ts mam
6. pracuje przy montowaniu reklam. Mam 28 lat i lubie dobra zabawe.
7. tak
8. Tak
Ostatnio zmieniony przez Algor Pon Lut 20, 2012 11:04 am, w całości zmieniany 2 razy
DySSSSSgrafia i dySSSSSleksja to nie uzasadnienie - masz automatyczne poprawki w każdej teraźniejszej przeglądarce. Chyba, że kurwa o czymś nie wiem ;x
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Piszecie tak, jakby nikt w klanie nie popełniał błędów, niektórzy powinni sobie do l2 wgrać poprawiacza błędów ortograficznych i pokrewnych, a potem narzekać na innych.
a Ja jestem ZA znam go od hm dawien dawna chyba C3 czy tam C4 juz niepamiętam jako SH ogarniety a i innymi profkami potrafi wycisnąć więcej jak przeciętny gracz.
Co do podania to zazwyczaj jest tylko "formalność" każdy wie że za podaniem kryć się może każdy a wartość gracza/osoby poznaje się dopiero w trakcie znajomości.
Aarfy Wiesz jeżeli dla ciebie szczęście to inna kobieta co noc to szczerze współczuję jak dla mnie liczą się inne wartości i lepiej mieć jedna wyjątkową niż wiele nic niewartych kobiet co noc mam nadzieje ze kiedyś uda ci się to zrozumieć
hę? to przecież tylko cytat z książki i mój stały podpis, a dziewczynę mam tę samą od 4 lat
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Jacek Piekara
Get Rich or Die Tryin'
Ostatnio zmieniony przez Isen Sro Sty 18, 2012 11:38 pm, w całości zmieniany 1 raz
Widać koledze zależy, sprawdza forum. Do tego ma poparcie dwóch starych graczy z Alka.
Pzdr.
P.S. Ciesze się że po moim sprzeciwie wzbudziła się dyskusja. Po to jest właśnie dział rekrutacja. Wymagamy od innych podania, a sami kwitujemy ZA lub Przeciw.
Ostatnio zmieniony przez Kodurn Sro Sty 18, 2012 11:44 pm, w całości zmieniany 1 raz
Uhh... nawet nie chodzi o bledy ortograficzne... ale o pisanie bez zadnych znakow przestankowych. Ciezko strasznie sie czyta takie podania.
Ale w grze w sumie sie tego nie uzywa, a bledy juz na kanale klanowym widzialam (coz, w L2 autokorekty nie ma ), wiec jesli gracz jest ogarniety to mysle, ze mozna dac szanse. Chociaz jesli czlowiek mowi ze godzina dziennie to za duzo, to obawiam sie, ze rzadko bedziemy go widywac.
_________________ "There's more to living than only surviving
Maybe I'm not there, but I'm still trying"
- The Offspring - Staring At The Sun
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum