Czołem.
Na forum pewnego klanu znalazłem zaproszenie do Waszych szeregów. Uznałem, iż jest to dobry moment na zakończenie zasadniczo solowej przygody i poszukanie szerszego towarzystwa. Stąd też niniejsze podanie.
W zakresie oczekiwanych przez Was informacji sprawy mają się następująco:
Ad. 1. Klasa, lvl, suby, noble, etc.
Treasure Hunter, na chwilę obecną 64 krąg
Ad. 2. Dlaczego ta profesja a nie inna, jak długo nią grasz, jak zamierzasz ją rozwijać etc?
Dotychczas bawiłem się przeważnie orkami. Mimo dużej przyjemności z prowadzenia szamana, czy też tytana dokuczała mi zawsze ich niewielka mobilność (zwłaszcza tytana). Dlatego, licząc na regularne walki PVP, postawiłem na postać posiadającą dużą manewrowość - póki co, wydaje mi się, że wybór był słuszny.
Ad. 3. Ile czasu poświęcasz na grę?
Ilość czasu jaką mogę przeznaczyć na grę jest mocno zróżnicowana w zależności od natężenia obowiązków zawodowych i rodzinnych. Czasami udaje się wygospodarować od 2-3 godzin dziennie, a czasami jestem nieobecny przez kilka dni z rzędu. Preferuję grę w godzinach nocnych (według kryteriów ludzi pracujących, dla studentów to późne popołudnie).
Ad. 4. Jak długo grasz w L2, jakie serwery odwiedziłeś(aś)? Jeśli grałeś(aś) na Allseronie proszę podać nick postaci.
Przygodę z L2 rozpocząłem w okolicach marca 2005 roku. Serwerem wiodącym był Allseron. Ostatnia aktywna postać to tytan Garathor w barwach Fortuny. W międzyczasie trafiały się epizody na serwerach Paradise, czy Abyss.
Ad. 5. Czy posiadasz mikrofon/słuchawki/TS?
Posiadam, jednakże jeżeli nie ma wyższej konieczności, to nie korzystam.
Ad. 6. Kilka najważniejszych rzeczy o sobie, czym się zajmujesz w rl, ile masz lat?
Na co dzień jestem dość zapracowanym facetem, próbującym pogodzić obowiązki rodzinne z zawodowymi, przy zachowaniu odrobiny swobody na potrzeby pikselowych światów. Co do wieku - jestem w przedziale wiekowym pozwalającym dogadać się z każdą grupą wiekową
Ad. 7. Czy przeczytałeś(aś) ze zrozumieniem i akceptujesz wszystkie punkty regulaminu klanu?
Zapoznałem się z regulaminem i akceptuję go.
Ad. 8. I oczywiście nawiązując do tradycji - masz jakieś fajne koleżanki/siostry/dziewczynę/żonę?
Żona jest, koleżanki również, chociaż nie wszystkie fajne...
Ostatnio zmieniony przez Algor Pon Lut 20, 2012 10:59 am, w całości zmieniany 1 raz
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum