Ja pier... tu nawet nie chodzi o to, żeby typ pisał po szekspirowsku, nikt nie wymaga od ludzi kwiecistego języka, ale to co tu jest, zakrawa o upośledzenie umysłowe/chorobe psychiczna
eee? oba daily (naraz) da się zrobić w jednego iss buffa dziś testowałem
Owszem, ale trzeba jeszcze mieć zioma z ISS bufem albo dobrze nupem w wiosce startowej zakręcić, żeby tego bufa dostać I dlatego myślę , że trzeba dać Godziowi szansę. Nie będzie aktywny, będzie olewka to zawsze można dać mu aut z klanu. Na Allku go widywałem, więc chyba nie jest aż takim afkerem. Dajmy mu szansę.
Owszem, ale trzeba jeszcze mieć zioma z ISS bufem albo dobrze nupem w wiosce startowej zakręcić, żeby tego bufa dostać
Nie bardzo zrozumiałem, bierzesz buffa w Aden i lecisz Fakt jest, że ten rekord ustanowiłem o 5 w nocy, teraz idzie dłużej sporo bo WoA zarąbane ludźmi i ciężko dobrego spota znaleźć. No ale to chyba offtop
Nie jestem oficjalnie przyjęty ale dodam coś od siebie, pamiętam Amara jeszcze z allka, może dużo palił ale bardzo dobrze ogarniał swojego SH w taki sposób, że większość pvp playerow mogła chować głowę w piasek. pozdro
Owszem, ale trzeba jeszcze mieć zioma z ISS bufem albo dobrze nupem w wiosce startowej zakręcić, żeby tego bufa dostać
Nie bardzo zrozumiałem, bierzesz buffa w Aden i lecisz Fakt jest, że ten rekord ustanowiłem o 5 w nocy, teraz idzie dłużej sporo bo WoA zarąbane ludźmi i ciężko dobrego spota znaleźć. No ale to chyba offtop
Na Luzie hehe.. ja tam nic nie sugeruje i nie neguje.
Dobrze gada dać mu siana. Nadal ZA.
Ja pier... tu nawet nie chodzi o to, żeby typ pisał po szekspirowsku, nikt nie wymaga od ludzi kwiecistego języka, ale to co tu jest, zakrawa o upośledzenie umysłowe/chorobe psychiczna
Klasa: sama w sobie
Wysłany: Sob Sty 21, 2012 11:10 am
Powiem tak: szansę dostaniesz bo zwyczajnie widzę, że ci zależy. Natomiast chciałbym, żebyś starał się (i to nawet bardzo) zachować jako taką składnię na kanałach @ $ #. Oczywiście zawsze możesz po prostu siedzieć z nami na TSie. Jednak ostrzegam, że jeśli kanały klanowe staną się nieczytelne za twoją sprawą, to podziękujemy. Powiedzmy, że to taki okres próbny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum