1. Jesli jest miejsce to chetnie Necro
2. Gram nia kupe czasu i ma swietny klimat.
3. To zalezy od tego jak mnie wciagnie
4. okolo 6 lat moze ciut wiecej. ruoff abyss i kupa h rate
5. wszystko az sie prosi zeby siedziec na TS3
6. 22, praca, praca
7. Tak
8. Dziewczyny nie oddam
MSG in game bo nie zawsze "surfuje" bardziej gram Nick: Sele / Selev
Pozdrawiam,
Adrian
Ostatnio zmieniony przez Algor Pon Lut 20, 2012 11:25 am, w całości zmieniany 2 razy
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Ciekawe macie podejscie i ocenianie ludzi po kilku zdaniach:)
Po 1 nie uległość, pisze ze gram Necrem i jak jest miejsce to mozecie mnie wziasc wiec gdzie tu uleglosc?
Po 2 co w tym cwaniackiego? Nie mam po prostu duzo czasu, praca wymaga poswiecen, do tego dziewczyna itd wiec wole jakby ktos odpisal w grze, jesli to taki duzy problem to ja dziekuje.
Brak konsekwencji w podejsciu? Na liscie motywacyjnym pisze sie "prosze o kontakt telefoniczny w razie pomyslnego rozpatrzenia mojej aplikacji". Tu napisalem to samo tylko ze kontakt "via game". Udawane podanie? Nie bardzo rozumiem, podanie jak podanie, jak mozna udawac podanie? To tak jakbys roznosil CV a pracy wcale nie chcial
Dziwne podejscie jak nic.
Powodzenia, ani nikogo nie wyklnalem ani nie naobrazalem ani nic a tu takie cos. No nic.
Nie sadzilem ze spotka mnie taki flame za kulturalne i szczere podejscie do sprawy
@Sele
Ale jeśli chodzi o "MSG in game" to Algor ma racje. To tobie ma zależeć na dołączeniu do klanu, a nie nam. Powinieneś się podporządkować w każdej możliwej kwestii, jeśli chodzi o postępowanie rekrutacyjne.
@Asyril
To byla tylko dodatkowa informacja gdzie mnie latwiej zlapac.
Oczywiste jest to ze i tak zajrzalbym na forum dzien pozniej, co wlasnie robie.
Rozumiem ze powininen sie podporzadkowac, ale powiedz mi prosze w ktorym miejscu sie nie podporzadkowalem? Bo takiego nie widze
Pisanie dodatkowych informacji raczej powinno dzialac na korzysc rekrutanta a nie na odwrot.
Mówiłem ogólnie z podporządkowaniem. Było wytłumaczyć od razu, że "łatwiej jest mnie dorwać w grze niż na gg/forum bla bla", a nie że 'nie zawsze surfujesz'. To było zdanie, które stworzyło taką, a nie inną opinie u osób wyżej.
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Klasa: sama w sobie
Wysłany: Nie Sty 22, 2012 10:53 pm
Mi tylko o jedno chodzi - nie mam czasu i siły na "zmuszanie" kogoś, żeby czytał forum. A niestety forum to podstawa komunikacji z perspektywy CLa. Jeśli jesteś w stanie wyrobić sobie nawyk odpalania forum raz dziennie, to możemy dalej rozmawiać. Ale jeśli będę musiał łazić i każdemu z osobna osobiście mówić to co piszę na forum, bo ktoś nie czyta, to.. Sorry, nie mam zdrowia ani ochoty.
Na siego to raczej za debufera robie
No ale pewnie ze dmg tez bedzie, juz jest ladny a lvl slaby ale wszystko w swoim czasie.
Narazie denerwuje sie lekko bo nie wchodzi mi aku na boundzie B i robie ciagle alty
Pozdrawiam,
Adrian
Ostatnio zmieniony przez Selev Wto Sty 24, 2012 7:10 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum