Klasa: Prophet
Wysłany: Nie Sty 22, 2012 11:13 am [Przyjęty] Gacek
1. BD 45
2. Zawsze trzeba spróbować grać czymś nowym
3. Zależy od dnia i nocy średnio 2h
4. Troche lat, Harandanderoth prorok
5. Ta i zainstalowanego ts 3
6. 22 lata, pracuje, studiuje zaocznie
7. A trzeba? Jak trzeba no to tak
8. Jak potrzeba to się znajdą
Ostatnio zmieniony przez Algor Pon Lut 20, 2012 11:03 am, w całości zmieniany 1 raz
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
OOooo pamietam Xantshmeshnilnona Nie chodzi tu nawet o problem z zapamietaniem.. co jak sie dluzej wpisuje invite to ludzie sie zaczynaja niecierpliwic i ponaglaja i wtedy jeszcze bardziej nie wchodzi bo jakas literowka i trzeba pisac jeszcze raz i w ogole jest okropnie
_________________ "There's more to living than only surviving
Maybe I'm not there, but I'm still trying"
- The Offspring - Staring At The Sun
Do tych co mają sprzeciw: ilu mamy aktywnych i wykoksanych enchanterów, że tak marudzicie? Supportu nigdy za wiele, z Iss Enchantera też jest niezly dmg dealer. Jestem ZA
Klasa: sama w sobie
Wysłany: Pon Sty 23, 2012 8:51 pm
Eder napisał/a:
Do tych co mają sprzeciw: ilu mamy aktywnych i wykoksanych enchanterów, że tak marudzicie? Supportu nigdy za wiele, z Iss Enchantera też jest niezly dmg dealer. Jestem ZA
To chyba nawyk z allka, sam nie wiem skad bo w późniejszych kronikach wiele klanów chyba ogarneło kluczowość tej profki.
Klasa: Iss Enchanter
Wysłany: Wto Sty 24, 2012 11:51 am
Eder napisał/a:
Na ok 10 naszych aktywnów ISSów przypada 20 aktywnych Healerów, a mamy ok. 7
Zatem polecam zrobienie Heala, albo Summonera, Warriora,
mówie pod kątem 4 profy.
_________________ ae sie najebaem
Ostatnio zmieniony przez f1nteK Wto Sty 24, 2012 11:52 am, w całości zmieniany 1 raz
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum