Xor ostro walczy widze.. Byles na protestach? Rozdawales ulotki?
Napisales chociaz do jakiegos polityka w tej sprawie? Bo ja napisalam i jak Ty chociaz tego nie zrobiles to znaczy, ze ja siedzac wygodnie na imperialistycznej wysepce zrobilam wiecej dla wolnosci w komunistycznym piekielku niz Ty
_________________ "There's more to living than only surviving
Maybe I'm not there, but I'm still trying"
- The Offspring - Staring At The Sun
Klasa: tak
Wysłany: Sro Sty 25, 2012 3:12 am
Oczywiscie ze nie, bo ja ogolnie jestem apolityczny, aspoleczny, i pewnie jeszcze pare a sie znajdzie i wszystko pierdole
Interesuje sie tym tylko dlatego ze se jaja mozna porobic
Ja jestem w duzej mierze aspoleczna i z wielka checia bylabym totalnie apolityczna, gdyby nie fakt, ze banda zlodziei wykorzystuje takich leni jak Ty i robi wszystko co chce. A Ty radosnie placisz coraz wiecej za paliwo i wszystkie inne produkty. Jak Ci kiedys Internet calkiem odlacza to tez powiesz "nie ma sprawy, moge isc na dwor poogladac niebo"?
_________________ "There's more to living than only surviving
Maybe I'm not there, but I'm still trying"
- The Offspring - Staring At The Sun
Asyril to jak wymieniasz? wiadro borsuczego smalcu za bukłak iternetu.
Najitstotniejszą zmianą jaką moze wprowadzić to właśnie możliwość gromadzenia materiału dowodowego bez nakazu sędziego bezpośrednio od zobowiązanego ISP.
Nie ścigano szeregowego Kowalskiego, bo nie było sensu. Sędzia nie wyda nakazu w ciemno bo "Xinski ma na pewno filmy na dysku". Tu można robić komuś sprawę za nic. Każdy z klucza jest winny. choćby z tego powodu jest to niefajne.
Klasa: tak
Wysłany: Sro Sty 25, 2012 9:34 am
Jak bedzie tak chujowo ze sie nie bedzie dalo zyc, to po prostu wyjade i to poza ZSRE. W ZSRR na szczescie mozna robic co sie chce, nawet trzymac jebanego niedzwiedzia w domu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum