Jak w temacie , nie da się grać, klikam żeby się przemieścić chwila pauzy 1-2 sec i nagle postać przeskakuje do wcześniej zaznaczonego miejsca, zaznaczam "przeskakuje" nie biegnie, to samo dzieje się ze wszystkim co robię. Tak samo zachowuje się na min i max detalach.
Co już robiłem:
- reinstal gry
- zmiana przeglądarki na opere
- konfiguracja karty graf.
- wyłączenie obciążenia łącza przez windowsa (do update'u)
- zrobiłem wyjątki w antywirusie (w/g forum innovy)
- wyłączyłem zaporę windowsa
- sprawdziłem kompa spywarem i nic nie znalazł
dodam ze allseron chodził idealnie
a tu moja konfiguracja:
- win 7 64 bit
- gram na lapku przez wi-fi
- Neo 2mb (testowałem szybkość na ping-test.pl szybkość 2 mb, latency średnio ok 120)
- procek i5
- grafa GF gt 550
- ram 4GB
- gra jest zainstalowana na dodatkowej partycji 270GB (240 GB wolnego)
- wszystkie sterowniki maja góra pół roku
brak mi już pomysłów.Jeśli ktoś miał może podobny problem lub wie co można jeszcze zadziałać byłbym wdzięczny.
Ostatnio zmieniony przez Salander Wto Sty 17, 2012 9:28 pm, w całości zmieniany 1 raz
Klasa: sama w sobie
Wysłany: Sro Sty 18, 2012 12:38 am
Weź podłącz się z kompa Brokusa jak masz możliwość i zobacz czy to wina netu czy kompa. Alternatywnie sprawdź swojego lapka na innym łączu. Jaki masz net?
nr 1 dzieki Saari za poprawe humoru na noc, a zagrladam sobie w miedzyczasie czytania dramy z Core to i pomoge przy okazji, skoro też przerabialem takie problemy : )
@Xol
Na Arii nie ma dramy ;<
Ostatnio zmieniony przez Rhil Czw Sty 19, 2012 1:05 am, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum