1. Klasa, lvl, suby, noble, etc.
Spellhowler, lvl 65
2. Dlaczego ta profesja a nie inna, jak długo nią grasz, jak zamierzasz ją rozwijać etc?
Uwielbiam grać postaciami z dystansu, czy to magami czy łucznikami. Gram niezbyt długo bo z 2 tygodnie i wiekszości czasu staram sie zarabiać "krasiem" robiąc ss i czytając informacje o grze.
3. Ile czasu poświęcasz na grę?
To zależy ile mogę poświęcić, raz jest to cały dzień a raz mnie nie ma bo obowiązki wzywają. Generalnie można napisać że średnio jestem pare godzin dziennie.
4. Jak długo grasz w L2, jakie serwery odwiedziłeś(aś)? Jeśli grałeś(aś) na Allseronie proszę podać nick postaci.
Dawno temu zacząłem granie w l2 na pirackich serverach ale na obecne czasy radości z grania nie miałem bo sprzęt mi na to nie pozwalał. Teraz postanowiłem wrócić do tej gry bo myśle że warto. Nie mam jakiegoś wielkiego doświadczenia w l2 ale myślę że to nie problem poznać tajniki gry.
5. Czy posiadasz mikrofon/słuchawki/TS?
Posiadam słuchawki i mikrofon.
6. Kilka najważniejszych rzeczy o sobie, czym się zajmujesz w rl, ile masz lat?
Zawsze jak widze pytanie o wiek to mnie to przeraża bo nie wszyscy przyjmują emerytów. Ale co tam: mam 38 lat, żonę i 2 dzieciaków (starszy już pomaga mi ss robić na krasiu ))
Z zawodu jestem muzykiem, a zawód wykonywany do niedawna to konwojent Nie zawsze się robi co by się chciało ale niestety trzeba robić to co się musi.
7. Czy przeczytałeś(aś) ze zrozumieniem i akceptujesz wszystkie punkty regulaminu klanu?
Przeczytałem i akceptuję
8. I oczywiście nawiązując do tradycji - masz jakieś fajne koleżanki/siostry/dziewczynę
/żonę?
Co do kobiet w moim domu to są 2: córka i żona
Ostatnio zmieniony przez Algor Pon Lut 20, 2012 10:58 am, w całości zmieniany 1 raz
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Dziwie się tylko, że wybrałeś sobie nick kojarzący się bezpośrednio z Moron...
Jesli chodzi o mój nick to jest to skrót od Morandar którego używałem dawniej ale za długi więc "uciąłem" końcówkę
Druga postać to Grongar ale też czasem "przycinam" na Gron.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum