Klasa: Iss Enchanter
Wysłany: Sob Sty 28, 2012 5:49 pm
Ale wy nie ogarniacie.
Asyril musimy się umówić na mały hunting jak będziesz w Krakowie, to Cie podszkolimy z sztuki expienia.
Przecież każdy chyba widzi, że na stoliku jest mob (został tylko jeden reszta już martwa) i chyba też widać że zielony, najlepszy do expienia. Exp z niego jest naprawdę całkiem niezły, a dropi rzadko, ale Nitraxowi się udało w sumie. ;P
Ja w ręce trzymam też Raid Bossa "Krupnikos" lvl40 i jest na biało to chyba też widać.
Polowanie stwierdzam za bardzo udane, tylko rano dużo itemów do zbierania było.
Const party nasze wygląda tak:
ja- buffer (polewałem buffa do kieliszków)
Norsen- tank (agrował pierwszy kieliszki potem my kolejno za nim)
elingar i nitrax- dps (pili cały czas zadali kieliszkom dużo obrażeń, ale on miały niestety reflecta włączonego)
Wniosek jest taki, że brakowało nam healera (czyt. kierowcy) do PT, bo biedny Nitrax wracał do domu z 1HP idąc całą szerokością drogi
_________________ ae sie najebaem
Ostatnio zmieniony przez f1nteK Sob Sty 28, 2012 5:51 pm, w całości zmieniany 3 razy
Wysłany: Sob Sty 28, 2012 7:15 pm
Asyril napisał/a:
Wezmę ze sobą prawdziwego lura, którego dziadek pędzi. Level 70-80, jakieś 3 butelki. Zobaczymy, czy wytrzymacie takie cudeńko
Człowieku, ja a i owszem, mam lvl 85 takie RB to biore lekko na klate.
I możemy lvlowac na nim dopoki nam sie party nie rozwali.
Xorlarrin napisał/a:
Isena ani Henka nie zaprosiliscie?
My to tak na szybko party zgraliśmy, żeby wpadł szybki fajny exp. Za długo musielibyśmy na nich czekać żeby się do nas przeteleportowali.
Reeza napisał/a:
Elingar trochę jak chińczyk wygląda, Jet'a Lee mi przypomina
Widziałeś kiedyś chińczyka z naturalnymi rudymi włosami, bo ja nie. Eli fajny koleś, pomógł nam trochę w biciu Raid Bossa, tylko najbardziej reflectem oberwał. Może dlatego wygląda jak chińczyk ;p
Algor napisał/a:
F1ntek dual weaponem napierdalał czy mi się wydaje?:P
Tyś widział duale, tosz to przecież Raid Bossa dusze w ręce, ślepa kiszko ;p
Wysłany: Sob Sty 28, 2012 7:27 pm
W każdym razie myśle że damy rade
Może weźmiemy jeszcze kogoś kto jest z Krakowa, w więcej osób będzie łatwiej ujebać stwora, a też lepsza atmosferka może być
No i oczywiście jakaś healerka by się przydała ;p
Const party nasze wygląda tak:
ja- buffer (polewałem buffa do kieliszków)
Norsen- tank (agrował pierwszy kieliszki potem my kolejno za nim)
elingar i nitrax- dps (pili cały czas zadali kieliszkom dużo obrażeń, ale on miały niestety reflecta włączonego)
oj F1ntuś nieuadnie..przecież to ja jestem największy tank w te RB ki ponoć a do CP nie dodaliście Dravcia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum