W zasadzie moje podanie ma na celu dowiedzieć się czy mam jakiekolwiek szanse na dostanie się do was.
1. Klasa, lvl, suby, noble, etc.
Nie posiadam - czy będę posiadał to zależy czy mam szansę dostać się do was/ (A jak się dostanę to będzie to łuczas)
2. Dlaczego ta profesja a nie inna, jak długo nią grasz, jak zamierzasz ją rozwijać etc?
Dlaczego ta profesja? Sam nie wiem ale jakoś do niej mnie ciągnie.
3. Ile czasu poświęcasz na grę?
Jako, że pracuję i mam trochę innych obowiązków to tak od 2 do kilku godzin dziennie. Czym więcej graczy i coś się dzieje to długo siedzę,
4. Jak długo grasz w L2, jakie serwery odwiedziłeś(aś)? Jeśli grałeś(aś) na Allseronie proszę podać nick postaci.
W L2 gram od chyba 2006 roku, a moją przygodę zacząłem takim małym nikomu nie znanym serwerze gdzie grało wielu pokręconych ludzi, a nazywał się on Allseron
Na Alku moja postać zwała się Meriah.
5. Czy posiadasz mikrofon/słuchawki/mumble i czy zamierzasz ich używać na co dzień czy tylko w razie potrzeby?
Posiadam i nie zawaham się ich użyć.
6. Kilka najważniejszych rzeczy o sobie, czym się zajmujesz w rl, ile masz lat?
Mam na imię Krzysztof mieszkam w Sosnowcu mam 28 lat, a pracuje jako projektant.
7. Czy przeczytałeś(aś) ze zrozumieniem i akceptujesz wszystkie punkty regulaminu klanu?
Tak
8. I oczywiście nawiązując do tradycji - masz jakieś fajne koleżanki/siostry/dziewczynę/żonę?
No jasne, że mam.
Ostatnio zmieniony przez Algor Pon Lut 20, 2012 10:55 am, w całości zmieniany 1 raz
Allseronowy, w dodatku po dacie dolaczenia wnioskuje, ze jakis stary Karan... no jesli sie jakos bardzo ludziom nie naraziles tylko po prostu nie grales to mysle, ze w ciemno postac mozesz robic
_________________ "There's more to living than only surviving
Maybe I'm not there, but I'm still trying"
- The Offspring - Staring At The Sun
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Klasa: sama w sobie
Wysłany: Wto Lut 07, 2012 7:26 pm
Po 85 i tak masz zupelnie inne skille, a stracisz przewagę mass resa. Ja bym na twoim miejscu jednak się zastanowił. Później podnoszenie po 1 osobie całego pt jest masakra, a na pvp jest niewykonalne.
Tak w wolnej chwili zastanawiam się nad jednym, zrobiłbym hilera ale jak pomyśle ten kox do nawet 78 to już mi się nie chce go robić. Samemu koxać bisza to katorga. No niestety w Duchach nie rozpieszczali mnie z koxem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum