1. Klasa, lvl, suby, noble, etc.
Deriazel, Plains Walker dopiero 55 ;p
2. Dlaczego ta profesja a nie inna, jak długo nią grasz, jak zamierzasz ją rozwijać etc?
Nie grałem nią na Alku, ale na innych serwerach łącznie gdzieś około 2/3 lat. Wybrałem PW ponieważ lubię zapier... ;d
3. Ile czasu poświęcasz na grę?
Staram się poświęcać około 2/3 h dziennie, w weekendy więcej ;]
4. Jak długo grasz w L2, jakie serwery odwiedziłeś(aś)? Jeśli grałeś(aś) na Allseronie proszę podać nick postaci.
W L2 gram około 4 lat, na Alku grałem Berkiem- Vandarel w Alter Aldeonie ;o
5. Czy posiadasz mikrofon/słuchawki/mumble i czy zamierzasz ich używać na co dzień czy tylko w razie potrzeby?
Posiadam i mikrofon, i słuchawki, a nawet waszego Mumbla. Siedzę już od 2 dni i nawet się odzywam ;p
6. Kilka najważniejszych rzeczy o sobie, czym się zajmujesz w rl, ile masz lat?
Nazywam się Damian pochodzę z okolic Kraśnika (woj, Lubelskie). Jestem młody i szalony xD Obecnie niby się uczę...
7. Czy przeczytałeś(aś) ze zrozumieniem i akceptujesz wszystkie punkty regulaminu klanu?
Tak, akceptuję
8. I oczywiście nawiązując do tradycji - masz jakieś fajne koleżanki/siostry/dziewczynę/żonę?
Koleżanek mam dużo, ale niestety nie grają w L2 ;< może to i dobrze ;d
Ostatnio zmieniony przez Algor Pon Lut 20, 2012 10:57 am, w całości zmieniany 1 raz
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
WIdze że w aa xh gry dziennie to norma ;< nie wiem czemu ale dla mnei to smutne, jest taka piękna pogoda, słońce... a nie sry... chyba pomyliły mi się pory roku. Pierwszw widze taki nick ale co mi tam... pora ponolifić ;p
WIdze że w aa xh gry dziennie to norma ;< nie wiem czemu ale dla mnei to smutne, jest taka piękna pogoda, słońce... a nie sry... chyba pomyliły mi się pory roku. Pierwszw widze taki nick ale co mi tam... pora ponolifić ;p
Jak to było.. "zapomniał byk jak cielęciem był" czy coś w tym stylu..
_________________ I am Optimus Prime, and I send this message to any surviving Autobots taking refuge among the stars: We are here. We are waiting.
pozdrawiam
Diva
http://www.enneagram.pl/ - słynne jedynki ze skrzydłem dwa: Gregory Peck, Margaret Thatcher, Jane Fonda, Hillary Clinton, Sidney Poitier.
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum