Wysłany: Pią Lut 10, 2012 3:02 pm [Odrzucony] Fall
Cześć. Wiem, że moje podanie odbiega troche od wzoru, ale nawet nie założyłem jeszcze konta. Chętnie zasile szeregi KG na Arii, a najmilej byloby gdybym nie musial pizgać od nowa, tylko dostał jakies wolne konto. Jesli taka mozliwosc odpada, no to cóz, zaczne od nowa:)
edit.
Mam na imie Patryk, mieszkam w Tomaszowie Mazowieckim, nie zajmuje sie póki co niczym^^ Mam 20 lat. Sluchawki i mikrofon tez mam
Ostatnio zmieniony przez Algor Wto Lut 14, 2012 7:09 pm, w całości zmieniany 2 razy
Już zapomniałeś jak to x czasu temu gdy byliśmy razem w AC. Koxaliśmy sporo razem i prosiłeś mnie bym podał ci pasy, że będziesz koxał SH na bufku SE. po 3h loguje patrze, konto mam prawie czyste a ty zapytany stwierdziłeś że to twój głupi brat i dostałeś wówczas bananem w twarz.
+ kwiatki jakie słyszałem od ciebie później na gg w dalszym ciągu jestem PRZECIW.
Klasa: sama w sobie
Wysłany: Wto Lut 14, 2012 7:09 pm
Szczerze mówiąc, nie wiem jakie tam były z tobą historie, ale musiałbyś przekonać dużo osób, żebym mógł z czystym sumieniem przyjąć cię do klanu. Możesz oczywiście próbować, proponuję zacząć od Vortana, jako twojego ex-lidera. Jeśli naprawdę jesteś inną osobą, to wierzę, że znajdziesz sposób. Póki co zamykam temat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum