no cześć misiaczki, tęskniliście?
jestem w trakcie ogarniania klienta, moze nawet dziś zalatwie do końca
Pytanie jest proste, jakiej profki potrzebujecie? bishop/OL? o kowala nie pytam bo nie chce byc znów upośledzony na koxie i pvp, no chyba ze przez te pare kronik coś sie zmieniło
A teraz tak dla formalności jakby ktoś nie pamietał
Tonaya, 3-4 lata na Allseronie, Kowal
prywatnie Łukasz lat 20, a moja stara swego czasu była memem, elo
Ostatnio zmieniony przez Algor Pon Lut 20, 2012 10:55 am, w całości zmieniany 1 raz
Między 77, a 85 może być lekko trudno o kox kowalem, bo nie wbije na dino, chyba, że na leech-a. Wcześniej całkiem łatwo - buff na siebie i summona i jedziesz
Na 4 profie ma skille jak reszta wojowników (destro, tyrek, glad, berek). Za to BH ma skille noża
Z main-a tylko Diva gra kowalem, więc jakby Ci się chciało to możesz nim grać. Chyba, że szefostwo woli coś innego.
Ostatnio zmieniony przez Arvaell Pią Lut 10, 2012 9:39 pm, w całości zmieniany 1 raz
Helerów chyba mamy dość sporo już, wojowników i sztyletów jest nie wielu.
OL lepiej nie rób, nie że słabo koxsa, bo chyba najłatwiej nim dobić do 85 lvla, ale enchanterów jest wystarczająco dużo (tak mi się wydaje).
Ogólnie to Za.
A normalnego podania napisać nie mogłeś?
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
O kurwa Tony... sry ale będziesz musiał się inaczej nazwać niż Tonaya, bo przeglądając moje miniony natknąłem sie na Tonaye XD No chyba ze poczekasz tydzień. Trololo
_________________ "Contrary to a popular belief, people aren't stupid"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum