Wysłany: Sob Lut 11, 2012 9:36 am [Odrzucony] Tevir
Tevir
1. Dark elf, tank, lvl 1, sub brak.
2. Bo do gwardii AA trzeba tanka, a mroczniaki maja ponoć największego kopa na 4 profie.
3. Różnie, zależy od ilości wolnego czasu.
4. Gram w L2 jakieś 9 lat, Allseron, Noobwars, Zeus. Na Allku ostatnia postać to Sejy.
5. Mumbla używam zawsze kiedy gram w L2.
6. *** Informacje USUNIĘTE zgodnie z ACTA ***
7. Akceptuje regulamin.
8. Nom, mam.
Ostatnio zmieniony przez Algor Pon Lut 20, 2012 10:59 am, w całości zmieniany 1 raz
Wszystkimi kończynami ZA!
Na pewno zaraz napiszą koledzy i koleżanki, że masz wbić 52 albo i więcej, ale w Twoim wykonaniu to będzie na pewno chwila moment
Fajnie, że jesteś Tevirku.
Hmmm... nie mam z Tobą za dobrych wspomnień - głównie kojarzę z wszelkiego rodzaju trollowaniem na forum Alka, ale co tam... było, minęło. Niech będzie ZA
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Hmmm... nie mam z Tobą za dobrych wspomnień - głównie kojarzę z wszelkiego rodzaju trollowaniem na forum Alka, ale co tam... było, minęło. Niech będzie ZA
Tia.. dobrze, że mi przypomniałeś.
Ok, skoro ma poparcie niech będzie Za.
_________________ I am Optimus Prime, and I send this message to any surviving Autobots taking refuge among the stars: We are here. We are waiting.
pozdrawiam
Diva
http://www.enneagram.pl/ - słynne jedynki ze skrzydłem dwa: Gregory Peck, Margaret Thatcher, Jane Fonda, Hillary Clinton, Sidney Poitier.
Klasa: sama w sobie
Wysłany: Sob Lut 11, 2012 3:31 pm Re: Tevir
Tevir napisał/a:
1. (....) lvl 1
Po raz kolejny.. 52+
Tevir napisał/a:
6. *** Informacje USUNIĘTE zgodnie z ACTA ***
Narazie ACTA nie jest jeszcze ratyfikowana wiec do poprawki ;]
Ogolnie kojarzysz mi sie z robieniem siary na kanalach ogolnych. Taka opinie wypracowales sobie na Allseronie. Natomiast nie zamierzam jakos specjalnie utrudniac, chcialbym tylko wiedziec czy cos w tej kwesti zmienilo sie.
Ostatnio zmieniony przez Algor Sob Lut 11, 2012 3:37 pm, w całości zmieniany 1 raz
Narazie ACTA nie jest jeszcze ratyfikowana wiec do poprawki ;]
Ogolnie kojarzysz mi sie z robieniem siary na kanalach ogolnych. Taka opinie wypracowales sobie na Allseronie. Natomiast nie zamierzam jakos specjalnie utrudniac, chcialbym tylko wiedziec czy cos w tej kwesti zmienilo sie.
Nie zaprzeczam że jedna z moich postaci, dokładnie - Sejy miała denerwować i wywoływać emocje. Tak ją sobie wymyśliłem i tak prowadziłem. Starałem się, żeby pvp z tym kurczakiem dostarczał emocji, jakiekolwiek by one nie były. Allseron to serwer klimatyczny więc byłem częścią tego klimatu. Nie mam zamiaru teraz wysilać się aby walka z moimi pikselkami była czymś więcej niż +/-1 pvp.
ad. pkt 6. Informacje osobowe są aktualnie cennym towarem. Staram się nie podawać ich zbyt pochopnie.
Ostatnio zmieniony przez Tevir Sob Lut 11, 2012 5:31 pm, w całości zmieniany 1 raz
Klasa: sama w sobie
Wysłany: Nie Lut 12, 2012 12:56 am
@Asy
To wy tworzycie klan i to było raczej pytanie, które wam miało dać jakiś obraz postaci. Jeśli wam to nie przeszkadza, to tak jak mówiłem, mi wsio rawno. Ja mam kicka w razie jak któryś mi bedzie bardzo na nerwy działał. Wy nie.
@Tevir
Nie interesują mnie twoje dane osobowe, chciałbym wiedzieć ile masz lat i czy tyrasz w fabryce na 3 zmiany, czy chodzisz na cwiczenia i laborki raz w tygodniu. Helek pewnie byłby jeszcze zainteresowany tym czy przeszedłeś mutacje xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum