Wysłany: Nie Lut 12, 2012 2:33 pm [Przyjęty] Arinela
1. Klasa: Swordsinger, poziom 55 (na chwilę 12.02.2012, godz. 14:16:34), postać powstała z 2 dni temu
2. Dlaczego ta klasa, hm... nie wiem, po prostu po przygodach na różnych serwerach ta klasa przypadła mi do gustu
3. Ile czasu poświęcam na grę... W sumie w wolnych chwilach, z roboty wracam około 17...więc o tych godzinach powinienem sie logować przeważnie.
4. Jak długo grasz w L2, jakie serwery odwiedziłeś? Jeśli grałeś(aś) na Allseronie proszę podać nick postaci.
Uhu... Więc gram 5-6 lat. Najdłużej na Allseronie (Erolendil, Sharinia, Arinela i zbój Laravandrel), potem był serwer Ancient Legion, Lineage2Media i chwila na L2extreme.
5. Czy posiadasz mikrofon/słuchawki/mumble i czy zamierzasz ich używać na co dzień czy tylko w razie potrzeby?
Taaa, mam wszystko... a używać wolę jak jest potrzeba. Wybaczcie ale po 8h nawijania w robocie potem mi się już nie chce
6. Hm... Lat 20, lubię gry, filmy, oczywiście fantastykę (mam nawet 1 opowiadanie własne na kompie, stare ale jare ), nie wiem co jeszcze lubię, dużo rzeczy, to wychodzi w praniu
7. Czy przeczytałeś ze zrozumieniem i akceptujesz wszystkie punkty regulaminu klanu?
Przeczytałem i akceptuję
8. I oczywiście nawiązując do tradycji - masz jakieś fajne koleżanki/siostry/dziewczynę/żonę?
E...no mam, a co?
Pozdrawiam i... Jak nakazuje tradycja, umieszczam również dopisek " Czekam na pozytywne rozpatrzenie mej skromnej acz wylewnej kandydatury "
Edit:
Właśnie wskoczył mi 56
Edit2: 57 ^^
Edit 3: 58
Ostatnio zmieniony przez Algor Pon Lut 20, 2012 11:00 am, w całości zmieniany 5 razy
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Hm, fakt...wymskło mi się. Wszystko że tak powiem przez stare czasy ale... Co było to było, przemyślałem to sobie, głupio mi z tym ale...chcę po prostu jak to się mówi 'Zakopać topór wojenny'. Dlatego Alg, przepraszam możesz mi nawrzucać, należy mi się, a potem proponuję pokój
Ostatnio zmieniony przez Arinela Nie Lut 12, 2012 6:14 pm, w całości zmieniany 1 raz
Średnio mi się podoba gracz fafloniący jakieś pierdoły na shout. Tutaj nie będzie to tolerowane. Ale, jeśli Algor nie będzie miał nic przeciwko to niech będzie Za.
_________________ I am Optimus Prime, and I send this message to any surviving Autobots taking refuge among the stars: We are here. We are waiting.
pozdrawiam
Diva
http://www.enneagram.pl/ - słynne jedynki ze skrzydłem dwa: Gregory Peck, Margaret Thatcher, Jane Fonda, Hillary Clinton, Sidney Poitier.
Veto, bo ma podobnego nika do mnie, jak zrobi nowa postac to ZA.
Nii... Ten nick ma 6 lub więcej lat i mi się podoba Zresztą aż taki podobny nie jest...
@Diva
Nie należę do grona "fafloniących" na shout, po prostu to był impuls... Powiedziałem coś w stylu " No nie..nawet tu KG jest" i że tak powiem ktoś mi nie za miło odpowiedział w Aden, mi odrazu przypomniały się nie za kolorowe lata z Algorem i tak jakoś poszło... Ale jak mówiłem, to były stare czasy i pora się chyba po prostu pogodzić a nie nadal stać na wojennej ścieżce.
Zresztą, potem z Tobą jeszcze rozmawiałem i chyba nie było tam faflonienia
Ostatnio zmieniony przez Arinela Pon Lut 13, 2012 3:03 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum