Wysłany: Pon Lut 13, 2012 9:42 am [Przyjęty] Fenneth
Tytułem wstępu ;] Mam nadzieję, że ktoś (chociaż jedna osoba ) mnie jeszcze pamięta. Jeżeli nie to dla przypomnienia . Na allseronie Domin z subem sps/ drugi sub blizej nie określony, pod wezwaniem szarej czachy KG, coś koło 79 lvlu, 2 lata na allku? Przyznaje z długą przerwą i strasznymi zaległościami. Wczoraj szukałem sobie czegoś fajnego żeby pograć i coś mnie ruszyło żeby zobaczyć jak radzi sobie moje stare dobre KG, ku mojemu zaskoczeniu powstało L2 free 2 play, i przenieśliście się na stosunkowo nowy serwer. Co mogłem innego zrobić jak tylko zacząć ściągać L2? Tak wiem iść na piwo. No ale idźmy dalej.
1. Klasa, lvl, suby, noble, etc.
Tu się rodzi problem, na chwilę obecną chcę zrobić kociarza albo bisha, aczkolwiek z racji mega zaległości nie wiem co się teraz sprawdza i nie wiem co tak na dobrą sprawę jest w klanie potrzebne na teraz/będzie na później. Jeżeli macie jakieś zapotrzebowanie dajcie znać czego trzeba i to będę prowadził. Najlepiej żeby to był któryś z supportów/summonerów. Ponieważ jak już zdążyłem wyczytać OLi macie przesyt na chwile obecną.
2. Dlaczego ta profesja a nie inna, jak długo nią grasz, jak zamierzasz ją rozwijać etc?
<pomija>
3. Ile czasu poświęcasz na grę?
Powiem tylko tak , mam teraz B. dużo wolnego czasu i z braku laku poświęcam go w pewnej mierze na grę - więc sporo
4. Jak długo grasz w L2, jakie serwery odwiedziłeś(aś)? Jeśli grałeś(aś) na Allseronie proszę podać nick postaci.
Tak jak pisałem na wstępie, innych serwów poza alkiem nie odwiedzałem, nie licząc pvp serwerów. Skończyłem grę przed wprowadzeniem gracji więc w wielu sprawach można traktować mnie jak newbi
5. Czy posiadasz mikrofon/słuchawki/mumble i czy zamierzasz ich używać na co dzień czy tylko w razie potrzeby?
Mikrofon i słuchawki oczywiście i uważam że nie ma pvp bez komunikacji głosowej, a zapewne do tego dąży klan tak jak na allku . A mumble się ściągnie
6. Kilka najważniejszych rzeczy o sobie, czym się zajmujesz w rl, ile masz lat?
23 lata, student psychologii jednocześnie pracuję, w tej chwili na urlopie dziekańskim z przyczyn niezależnych.
7. Czy przeczytałeś(aś) ze zrozumieniem i akceptujesz wszystkie punkty regulaminu klanu?
Si! Ku chwale czapli, tzn czachy
8. I oczywiście nawiązując do tradycji - masz jakieś fajne koleżanki/siostry/dziewczynę/żonę?
Tak/Tak/Tak/Nie, bo rozumiem że Tony się liczy tak?
PS. Wiecie jakie było moje zaskoczenie że mimo, iż Tonaya ma konto od 10, to nie prowadzi jeszcze w statystykach śmierci ;o, Toniacz grales w ogóle ?
PS II. Kto i kiedy zajumał mi dostęp do całego forum ;p?
_________________ Koksajcie OLa swego a bêdzie wam ostoj±
Koksajcie OLa swego, niechaj siê go boj±!
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Wygląda na to, że w GoD najlepszym bufferem (szczególnie w pt DD i na PvP) jest przebudzony BD/SwS z niewykupionym Wizards Harmony, bo zachowuje combo z 3 profy i może do tego wrzucać knights/warriors harmony na PvP, albo ekspienie.
Czyli postanowione :> Robie Iss'a z sws'a (powrot do korzeni ) Może bedzie dłużej aczkolwiek skoro ma być lepiej nie sprawia mi to problemu ;]. Skoro przeżyłem kox OL'em na allku to co mi tam koxanie Sws'a
Fennek ! A tak myślałem czy by Cie nie sciągnąć ale Twój ostatni etap gry to o ile dobrze pamietał był foch i block wszedzie na każdego kto chcial zebyś wrocił do gry bo chcesz zacząć normalne życie xD
jeśli mam już prawo głosu to jak najbardziej ZA, i podaj nick tego swsa to sobie mozemy razem pokoxac jak bede robil np DD pod Orfen
Powiem Ci toniacz tak, tamten krok był mi potrzebny bo z ogromnego dołka wyciągnąłem wszystko na prostą. Przez czas który minął nabrałem ogromnego dystansu do wielu rzeczy, wiele w moim życiu zmieniło się (nie mówię tu o rzeczach związanych z grą) i teraz wiem że mogę wrócić do gry tak żeby inne aspekty mojego życia nie traciły na tym hobby, focha nie było , block był ale nie z powodów personalnych tak jak wam dałem znać wtedy ;] a nick to Feneth bo Fenneth jest już na bishu moim
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum