Wysłany: Sro Lut 15, 2012 2:37 pm [Odrzucona] Lorsque
1. Jasny Łucznik , lvl 47
2. Wybrałam tą profesję ponieważ hmmm podoba mi się , ale mam też na uwadze jakiegoś maga albo jasnego albo ciemnego.
3. Loguję się prawie codziennie , ostatnio mam trochę czasu bo mi facet wyjechał :<
4. W LII gram parę lat , jeśli chodzi o serwer to tylko Allseron od c4 (chyba). Postać jest wam chyba znana.
5. Posiadam mic aktualnie wbudowany w lapka , przymierzam sie do zakupu taki osobnych bo mi poprzednie siostra zjadła
6. Nazywam się Ewelina mam 23 lataa obecnie studiuję zaocznie w Gdańsku oraz pracuje w firmie Orange
7. Si
8. Mam fajna siostrę i pełno fajnych koleżanek Całe stado w grupie na uczelni Ale ... Fajnych kolegów też mam
Ostatnio zmieniony przez Algor Pon Lut 20, 2012 6:40 pm, w całości zmieniany 1 raz
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum