1. Biszkopt 45
2. Dlaczego ta profesja? Bo lubię grać supportem. Jak długo nią gram? 2 dni.
3. Myślę, że ze 2-3h (niekoniecznie codziennie).
4. W sumie coś z 7 lat ciągnie się za mną ta gra, chociaż prawie w ogóle nic o niej nie wiem . Grałem tylko na Alku (no i chwilkę na Infinity). Nick Berhal (tudzież GreGu).
5. Posiadam, lecz nie jest to mój nieodłączny element gry.
6. Grzesiek (osoby bardziej spostrzegawcze mogły to wydedukować z nick'a) lat 25, zabawa, odpoczynek, praca (kolejność nieprzypadkowa).
7. tak
8. tak
JUST FOR FUN
pozdro
Ostatnio zmieniony przez Algor Sro Lut 22, 2012 1:41 pm, w całości zmieniany 1 raz
Chyba jestem kretyn albo down bo z "Don Berhalone" ni uja mi Grzesiek nie chce się objawić.
A Berhal??? Jakoś nie kojarzę -możesz ciut więcej???
Na teraz bezgłos czyli wstrzymane!!!
PROSIMY O CIUT WIĘCEJ INFO O SOBIE - POTEM TO PROCENTUJE W KLANIE!!!
W wątku "Jak pisać podanie" nie ma punktu o nicku obecnej postaci, więc postępując zgodnie (jak sądzę) z resztą podań w dziale "rekrutacja" nick obecnej postaci podałem W TEMACIE. Nie wiem skąd to zaskoczenie
Moje konto na forum to "Don Berhalone", gdyż na Alku byłem tu w KG moim OL'em
Cytat:
Cytat:
A Berhal??? Jakoś nie kojarzę -możesz ciut więcej???
Nic dziwnego. Nie jestem uber koxem, odpalam L2 dla relaksu.
Cytat:
PROSIMY O CIUT WIĘCEJ INFO O SOBIE
Cóż mogę o sobie napisać. Ukończyłem AWF, nie mogę znaleźć pracy w zawodzie, więc pracuję jako "specjalista" d/s sprzedaży i marketingu zbierając kasę na nowe kwalifikacje. Grać mogę w tygodniu mniej więcej w godzinach od 18 do 21. Zainteresowania: sport (niestety już tylko biernie), turystyka oraz rozmowy przy czymś mocniejszym.
Something else you wanna know?
Ostatnio zmieniony przez Don Berhalone Pią Lut 17, 2012 7:48 am, w całości zmieniany 2 razy
Ja nie pamiętam co to były punkty 7, 8 i wkurza mnie "JUST FOR FUN pozdro" to po pierwsze.
Algor napisał/a:
Wyjątek: graczy pochodzących z Allseronu prosimy o zakładanie kont z loginem zgodnym z nick'em głównej postaci prowadzonej na Allseronie. Jeśli na Arii zdecydowaliście się na inne imię postaci, wpiszcie je w profilu konta, jest tam pole "Imie Postaci".
To jest cytat z tematu "Jak pisać podanie?"
Skoro grałeś na Allseronie to wątpię że Twój nick brzmiał "Don Berhalone"
Dodatkowo brak nicku postaci, wiem tylko że nazywasz się Grzesiek (Tak, mam na tyle spostrzegawczości by móc wydedukować to z nick'a), ale po wpisaniu w L2 "Grzesiek" w wiadomości prywatnej... pewnie nie napiszę do Ciebie, prawda?
Mam wrażenie, że przy okazji reklamy klanu przyszła tutaj także pewna cześć skrajnych fundamentalistów wywodzących się wprost od ekstremistów Allserońskich.
PS. Poza tym, nie piszemy na forum będąc na bani! (alkoholowej czy też korkotykowej).
_________________ I am Optimus Prime, and I send this message to any surviving Autobots taking refuge among the stars: We are here. We are waiting.
pozdrawiam
Diva
http://www.enneagram.pl/ - słynne jedynki ze skrzydłem dwa: Gregory Peck, Margaret Thatcher, Jane Fonda, Hillary Clinton, Sidney Poitier.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum