1. Klasa, lvl, suby, noble, etc.
Jasny łucznik 45 krąg!
2. Dlaczego ta profesja a nie inna, jak długo nią grasz, jak zamierzasz ją rozwijać etc?
Szybki łucznik a ja lubię pobiegac. Moje doświadczenie tą klasą to około 5h na tym serwerze
3. Ile czasu poświęcasz na grę?
Jeszcze nie wiem, zależy jak mocno się wkręcę.
4. Jak długo grasz w L2, jakie serwery odwiedziłeś(aś)? Jeśli grałeś(aś) na Allseronie proszę podać nick postaci.
W l2 grałem niecały rok 5 lat temu, grałem na allseron pod nickiem Nasqaroth. Byłem w sengerenyutsu, vox dei, krawym smoku, ayan moore, karan gurth oraz alter aldeon, w skrócie trzymałem z tymi którzy byli w stanie wojny z eithelami itp ;] Potem prawdopodobnie działy się dziwne rzeczy z moim kontem ale na to już nie miałem wpływu.
5. Czy posiadasz mikrofon/słuchawki/mumble i czy zamierzasz ich używać na co dzień czy tylko w razie potrzeby?
Sprzęt się znajdzie, w razie potrzeby użyję
6. Kilka najważniejszych rzeczy o sobie, czym się zajmujesz w rl, ile masz lat?
Studiuję, mam 22 lata, odstawiam używki więc jako zajęcie wybrałem l2.
7. Czy przeczytałeś(aś) ze zrozumieniem i akceptujesz wszystkie punkty regulaminu klanu?
Jasne
8. I oczywiście nawiązując do tradycji - masz jakieś fajne koleżanki/siostry/dziewczynę/żonę?
Jasne, wszystkim się podzielę!
Ostatnio zmieniony przez Algor Sro Lut 22, 2012 11:42 pm, w całości zmieniany 1 raz
No proste ze ten, jeszcze pamiętam jak nam konto na przeżycie podczas wojny ładowałeś bo koxu to człowiek okrągły miesiąc nie widział Co do zmian klanów to kto grał w tym czasie to wie że to wszystko poza AA to była jedna mafia ;] Po prostu na zmianę ktoś się wycofywał z wojen więc musiałem balansowac między sojuszami KaranGurth UltimaThule aby utrzymac się w stanie wojny!
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Do żadnego aldeonu się nie mam zamiaru przenosic, na allseronie nie bylem w AC, no chyba że już pod moją nieobecnośc, sam na strone eithelow nigdzie bym się nie przeniósł
Murand no działaj działaj to popekujemy z klasą jak za dawnych lat
ahahah i wariat Laron tu grasuje
Ostatnio zmieniony przez Nasq Sro Lut 22, 2012 2:57 am, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum