1. Sh, lvl na razie nikły, bo zaczęłam grać godzinę temu, ale cóż
2. Gram tą profesją od jakiś 7 lat i po prostu ją lubię, nie wiem dlaczego, może się już przyzwyczaiłam, ale jakoś nie potrafię się na stałe przerzucić na inną.
3. Miałam długą przerwę od Alka, postanowiłam wrócić i się okazało, że z allka już prawie nic nie zostało, więc przyszłam tu.
4. Gram od 7-8 lat na allku, nick Ellarra i nadal taki mam
5. Średnio mnie jara słuchanie sapania przez słuchawki, ale od święta mogę przynajmniej udać, że was słucham
6. Jestem Ania, lat 21, niedługo 22 niestety, zajmuję się życiem i nie pamiętaniem poprzedniego dnia ;>
7. Tak
8. Mam same zajebiste koleżanki
Pozdrowionka,
Elka.
_________________ Słowo które nie jest wypowiedziane
jest słowem którego nie można powtórzyć
nie można się go nauczyć ani imitować
póki więc nie otworzą się usta
nie otworzą się rzeki
nie otworzą się rany
nie otworzą się umysły
nie otworzy się raj
Ostatnio zmieniony przez Algor Sro Lut 22, 2012 11:41 pm, w całości zmieniany 2 razy
6. Jestem Ania, lat 21, niedługo 22 niestety, zajmuję się życiem i nie pamiętaniem poprzedniego dnia ;>
Niepamietanie poprzedniego dnia wynika ze zbyt duzej ilosci procentow, czy z wewnetrznej natury? A jesli to drugie... to witaj w klubie! I powiedz czy wiesz co zrobic z ludzmi, ktorzy niewiadomo czemu pamietanie dnia poprzedniego uwazaja za cos istotnego i jak ich przekonac, ze to calkiem trywialne i niepotrzebne jest?
Tak poza tym to ZA
_________________ "There's more to living than only surviving
Maybe I'm not there, but I'm still trying"
- The Offspring - Staring At The Sun
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Klasa: StS/AL/Cardi/DA
Wysłany: Sro Lut 22, 2012 4:59 pm
Nie mam gg niestety a mozesz odezwać się w grze, lub na meila?
_________________ Słowo które nie jest wypowiedziane
jest słowem którego nie można powtórzyć
nie można się go nauczyć ani imitować
póki więc nie otworzą się usta
nie otworzą się rzeki
nie otworzą się rany
nie otworzą się umysły
nie otworzy się raj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum