witam Panie (jeśli są) i Panów
biegam sobie wucetem, 70 lewel to niezbyt dużo ale nie jestem typem koksiaka który siedzi nocami i dniami na tym samym wygniecionym krześle i do kibla ma puszczona urynorurkę, nie mam żadnych subek ani nobli, gram l2 z przerwami od czasów gdy jeszcze epi działał, potem inne po drodze aż osiadłem tu,
ork dlatego ze po prostu lubię ten eko kolor, grałem olem, tyrkiem, destrem, teraz czas na wuceta, czasu nie moge zadeklarować, staram się grać jeśli są warunki, kilka godzin dziennie albo wcale, czasem tyle by szybko q zrobić, l2 to rozrywka a nie ciężka praca, wystarczy mi tej pracy w realu,
mam mikrofon i tsa, uzywam okazjonalnie tylko w l2, jeśli z kimś o czymś gadam to przez skypa,
stary koń ze mnie jak to mówią, chociaż konie 41 lat nie dożywają ale mi się udało, jestem właścicielem firmy projektującej i montującej systemy wentylacyjne z odzyskiem ciepła
regulamin przeczytałem, zrozumiałem, zaakceptowałem
pare lasek to ja znam, np moja zona , tych co znałem wcześniej wole nie znać, młodszych też kilka znam np moje 3 córki, ale pierwszy który do nich sie przypali dostanie w muto, tak informacyjnie
pozdrawiam
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum