1. Klasa, lvl, suby, noble, etc.
TH, 56 lvl ale cisnę ostro.
2. Dlaczego ta profesja a nie inna, jak długo nią grasz, jak zamierzasz ją rozwijać etc?
Od zawszę gram tą profesją, to jest to ja po prostu uwielbiam walić od tyłu
3. Ile czasu poświęcasz na grę?
Zależy od tego ile mam wolnego czasu. Mogę poświęcić dziennie do 3h.
4. Jak długo grasz w L2, jakie serwery odwiedziłeś(aś)? Jeśli grałeś(aś) na Allseronie proszę podać nick postaci.
W L2 grałem sporo. Zacząłem za czasów c3. Moim pierwszym serwerem był Allseron czasami jakieś "ruskie" dla zabawy Na Alku grałem tą samą klasą pod tym samym nickiem - Strom
5. Czy posiadasz mikrofon/słuchawki/mumble i czy zamierzasz ich używać na co dzień czy tylko w razie potrzeby?
Żaden problem ze sprzętem. Użyję w razie potrzeby.
6. Kilka najważniejszych rzeczy o sobie, czym się zajmujesz w rl, ile masz lat?
Nazywam się Mateusz, aktualnie pracuję w Holandii mam 24lata.
7. Czy przeczytałeś(aś) ze zrozumieniem i akceptujesz wszystkie punkty regulaminu klanu?
Oczywiście
8. I oczywiście nawiązując do tradycji - masz jakieś fajne koleżanki/siostry/dziewczynę/żonę?
Tu tego na pęczki
(*) Byłem w kilku klanach na Alku między innymi: Krwawy Smok, Sengeren Y ostatnim klanem był Draconis.
Ostatnio zmieniony przez Strom Wto Lut 28, 2012 10:36 pm, w całości zmieniany 1 raz
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum