1. Klasa, lvl, suby, noble, etc.
Phantom Ranger, 59 lvl, reszty jak na razie nie posiadam .
2. Dlaczego ta profesja a nie inna, jak długo nią grasz, jak zamierzasz ją rozwijać etc?
Ponieważ pomimo mojego młodego wieku jestem weteranem gier MMO i akurat w Lineage 2 II naszła mnie ochota zagrać postacią dystansową jaką jest wspaniały łucznik Phantum Ranger .
3. Ile czasu poświęcasz na grę?
W zależności od możliwości 5-7h dziennie
4. Jak długo grasz w L2, jakie serwery odwiedziłeś(aś)? Jeśli grałeś(aś) na Allseronie proszę podać nick postaci.
W Lineage 2 gram niedługo uczę się ale jak wcześniej wspomnaiłem jestem weteranem gier MMO więc nauka przychodzi mi niezwykle szybko i sprawnie grałem w gry MMO takie jak Cabal , Fllyf , Jade Dynasty i wiele innych.
5. Czy posiadasz mikrofon/słuchawki/mumble i czy zamierzasz ich używać na co dzień czy tylko w razie potrzeby?
Mam mikrofon używam programu Mumble na co dzień więc podczas grania jestem w stanie siedzieć na mumble .
6. Kilka najważniejszych rzeczy o sobie, czym się zajmujesz w rl, ile masz lat?
Mam 18 lat , lubię koszykówkę trenuje ten sport jestem fanem mojej ulubionej drużyny NBA Chicago Bulls , szybko łapę kontakt nie sprawiam problemów służę pomocą w każdym problemie który będę mógł rozwiązać . Mam nadzieje że sami się o tym przekonacie .
7. Czy przeczytałeś(aś) ze zrozumieniem i akceptujesz wszystkie punkty regulaminu klanu?
Przeczytałem i akceptuję.
8. I oczywiście nawiązując do tradycji - masz jakieś fajne koleżanki/siostry/dziewczynę/żonę?
Dziewczyny nie mam ale mam spoko koleżanki zawsze na mumble mogę zaprosić
Bardzo dziękuje za uwagę i czekam na rozpatrzenie mojego podania z góry dziękuje i pozdrawiam szczypekx
Ostatnio zmieniony przez szczypekx Pon Lut 27, 2012 9:35 pm, w całości zmieniany 1 raz
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Kandydat dziś w Aden "żulił" o buffa za free z braku kasy. Zasadniczo nie wypowiadam się w rekrutacji, bo mnie to wali kogo się do klanu przyjmuje. Najlepszym weryfikatorem zawsze jest czas ... ale jeśli zamiast zakręcić się za kasą i "przykombinować" z jakimś secondem czy coś - wolisz marudzić o buff za free, to ja Ci tu przyszłości (z braku chociażby pewnej samozaradnoci) nie wróżę. No, ale wyrocznią nie jestem ... powodzenia. Jeśli Cię przyjmą to po prostu czas pokaże co z Ciebie za "aparat".
Może kolega nie wie, że nowa postać skoksana od 1 do 22 lvl da mu ok 3kk adenki na czystko i zajmie mu to max 40 min czasu. Jako weteran gier mmo mozna takie coś przeoczyć...
Uwaga po pierwsze nie żule o bufa tylko pytam czy nie mogę dostać po niższej cenie .
Już dziś mam 65 lvl full A grade i 11kk w zapasie odnalazłem miejsce na dobry drop i gra mi się teraz bardzo dobrze mam dużo wolnego więc szybko nadrabiam lvl i wszystko kieruję się w dobrym kierunku . W clanie obcym byłem na okres odpowiedzi potrzebowałem clanu ponieważ rozwijam się i dużo pytam clan opuściłem przy Ismenie nawet czekam na odpowiedz a nie mogłem odpisać na wasze pytania ponieważ zepsuł mi się komputer i muszę na laptopie siedzieć i ten dres strony zapomniałem . Przepraszam za wszystko i czekam na odpowiedz mam nadzieje że dacie mi szansę chociaż na okres jakby testowy dla mnie . Z góry dzięki za wyrozumiałość.
weźcie go, specjalnie z klanu wyszedł żeby do nas dojść
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum