Dzięki za miłe słowa a meczyk oczywiście oglądałem tylko zależało mi na napisaniu posta a gadać myślę że będzie nam się miło , a co do mojego koksania to dajcie mi jeszcze troszkę czasu a się przekonacie.
Docelowo zamierzam grać Yul Archer a castle siege to jest podajrze co 2 weekend moge się mylić bo tylko raz o tym słyszałem bo teraz nie dawno było to chyba to że się zamki oblega a to nie do końca klany tylko o terytorium sie walczy na zasadzie pvp z tym się nie spotkałem nigdy ale wiem że już mam 66 a będę angażował się w CS i TW tak chyba od 80+ więc jeszcze potrzebuję 6 dni conajmniej .
Klasa: Iss
Wysłany: Czw Mar 01, 2012 1:47 pm
szczypekx napisał/a:
W clanie obcym byłem na okres odpowiedzi potrzebowałem clanu ponieważ rozwijam się i dużo pytam clan opuściłem przy Ismenie (...)
Mam nadzieję, że z KG ot tak sobie nie wyjdziesz, jak już skończą się Twoje pytania :> Pamiętaj, że pakujesz się w sojusz który lubi wojny :>
Ogólnie wydaje mi się, że mu zależy.
_________________ Kaszpirowsky <3
Ostatnio zmieniony przez Xirrathia Czw Mar 01, 2012 1:48 pm, w całości zmieniany 1 raz
Tak wiem o tym że wy jako KG lubicie wojny co jest też powodem tego że KG i nic więcej , fakt faktem jest jak wspominacie że mi zależy bo widać że ten Clan jest bardzo dobrze zorganizowany i odpowiada mi w 100%. Już bardzo nie cierpliwie czekam na decyzje . Obiecuje jak najszybciej wbic lvl i zaangażować się w 100%.
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
pytam o progi różnych osób bo chce mieć rozeznanie gdybym chciał to już dawno do kogoś bym dołączył ale wytrwale czekam na waszą decyzję bo zależy mi na KG.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum