2. Dlaczego ta profesja? Preferuję ofensywne postacie a ta najbardziej przypadła mi do gustu, zwłaszcza jeśli chodzi o PvP
3. Od 1 do 5h na dzień. Wyjątkiem jest sesja, gdzie niestety zaliczenia mają u mnie wyższy priorytet niż aktywność w grze, więc moja aktywność w tym czasie może drastycznie spaść.
4. Gram z małymi przerwami od ok. 5 lat, bywałem na kilku różnych serwerach, ale dłużej zabawiłem na Nanaki i Dexie
5. 20 lat, student
6. Przeczytałem i akceptuje
7. Coś tam by się znalazło
Ostatnio zmieniony przez Axar Pią Mar 02, 2012 12:51 am, w całości zmieniany 1 raz
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Taka forma została przyjęta samą praktyką rekrutacji niestety i jakoś to trzeba przeżyć Call
Swoją drogą, mogliby chociaż te pierdolone pytania przepisywać, bo nie znamy ich na pamięć, a niektórzy tak piszą, że się nawet domyśleć nie można o chuj im chodzi xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum