2. Dlaczego ta profesja a nie inna, jak długo nią grasz, jak zamierzasz ją rozwijać etc?
Jak pamiętam od zawsze lubiłem grać Hawkeyem i TH Najszybciej tymi klasami mi się expi i są swietne w pvp co mi sprawia wielką frajde.
3. Ile czasu poświęcasz na grę?
Gram dziennie tylko czasami nawet o 1-2 w nocy wazne zeby dzienny quest zaliczyc
4. Jak długo grasz w L2, jakie serwery odwiedziłeś(aś)? Jeśli grałeś(aś) na Allseronie proszę podać nick postaci.
Gram od początku l2 Wyexpilem juz mase postaci. Na poczatku grałem na Allseronie gladiatorem bardzo długo chyba z 3 lata:) Byłem w klanie ArsMoriende (ten sam nick bez PL) więc znam wasz klan bardzo długo Server Ancient Legion tez zaliczyłem(Klimaty zaliczone). Na NCsoft servie tez wyexpilem postac ale z powodu mało polskich graczy postanowiłem sie przenieś na server EU. Tak szczerze to jestem tutaj na servie bo dowiedziałem sie o waszym klanie:)
5. Czy posiadasz mikrofon/słuchawki/mumble i czy zamierzasz ich używać na co dzień czy tylko w razie potrzeby?
Posiadam mikrofon + sluchawki x2. Podstawowy sprzet kazdego no life Na co dzien to slucham przez te sluchawki muzyke jak gram w l2 (mam nadzieje że nie ogłuchne kiedyś)
6. Kilka najważniejszych rzeczy o sobie, czym się zajmujesz w rl, ile masz lat?
Wiec nazywam się Arek mam 23 lata I pracuje w Geodezji juz 4 lata Uwielbiam tenis stołowy A tak poza tym jak nie jestem w pracy albo u dziewczyny to jestem w l2
7. Czy przeczytałeś(aś) ze zrozumieniem i akceptujesz wszystkie punkty regulaminu klanu?
Oczywiscie:) Kto nie czyta regulaminu
8. I oczywiście nawiązując do tradycji - masz jakieś fajne koleżanki/siostry/dziewczynę/żonę?
Mam dziewczyne juz 4 lata Ma fajne koleżanki Jak sa desperaci to piszcie mi Coś sie znajdzie na pewno
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum