2. Większość party pvp/pve wymaga 2 healerów, więc pewnie będzie na nich deficyt. Dodatkowo nie jest to postać używająca dwóch skilli. Doświadczenia w graniu Bishopem w L2 nie mam, jednak wielokrotnie gralem healerem w WoW'ie (pvp i pve).
Dodatkowo Bishop (nie SE czy EE) dlatego, że po "przebudzeniu" może zostawić mass reza, który może być pomocny w pvp w przyszłości.
3. Gdy nie ma sesji to 3-8h dziennie. Wiele zależy od tego co się będzie działo na serwerze (akcje, eventy, pvp czy chociażby dobre party do grindu)
4. Na Allseronie konto założyłem w 2005 roku gdy jeszcze było C1, jednak grałem wtedy bardzo krótko (może z tydzien). Znajomi namówili mnie na bułgarski serwer Infinity(pozniej Revolution). Pozniej przewijałem się przez różne serwery low/mid rate (jednak w tamtym czasie żywotność takich serwerów była niewielka). Z 2 lata temu wróciłem na allserona, dobiłem jakiś 70 poziom, nie byłem w żadnej gildii. Później pare osób mnie namówiło na WoWa, postanowiłem spróbować i zostałem.
Teraz gdy w WoWie zobaczyłem już wszystko, wraz ze współlokatorami powróciliśmy do L2 (zwłaszcza, że okazja ku temu sprzyjała (innova))
5. Posiadam mikrofon, mumble/team speaka. W party, podczas jakichś zorganizowanych akcji preferuje używanie, jednak normalnie raczej nie przesiaduje.
6. Na imię mam Marcin, mam 21 lat. Studiuję zarządzanie na PWr. Lubię dobre imprezy, ksiązki fantasy, oprócz L2 pogrywam od czasu do czasu w League of Legends i .... nie wiem co mogę tu napisać
7. Przeczytałem i akceptuję.
Ostatnio zmieniony przez Phel Pią Mar 23, 2012 12:27 am, w całości zmieniany 8 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum