Klasa: dominator/arcymag/silver ranger
Wysłany: Wto Lip 17, 2012 1:08 pm Szami
Witam wszystkich nowych i starych użytkowników.
Nie wiem, czy mnie jeszcze pamiętacie
Jestem starym graczem KG z czasów Allserona - nick jak login - musiałem przypomnieć sobie hasło. Po wielu latach Wracam do L2 i chciałbym znów się bawić z KG.
Nie wiem, czy mógłbym pisać podanie (ponownie) bo:
Cytat:
* Pisania podań z postacią na bardzo niskim lvlu. PISZ PODANIE JAK WBIJESZ 52+
Idźmy zatem dalej:
Cytat:
Jeśli spełniasz powyższe wymagania, zarejestruj się na forum pod nickiem z gry na naszym forum (*) i możesz zabrać się do pisania podania.
Nie widzę sensu ponownie się rejestrować, albowiem przez wiele lat po wypadnięciu z L2 używałem innego nicku do którego przywykłem
Cytat:
Podanie powinno zawierać jako minimum kilka słów o sobie i prowadzonej postaci:
1. Klasa, lvl, suby, noble, etc.
2. Dlaczego ta profesja a nie inna, jak długo nią grasz, jak zamierzasz ją rozwijać etc?
3. Ile czasu poświęcasz na grę?
4. Jak długo grasz w L2, jakie serwery odwiedziłeś(aś)? Jeśli grałeś(aś) na Allseronie proszę podać nick postaci.
5. Czy posiadasz mikrofon/słuchawki/TeamSpeak 3 czy zamierzasz ich używać na co dzień czy tylko w razie potrzeby?
6. Kilka najważniejszych rzeczy o sobie, czym się zajmujesz w rl, ile masz lat?
7. Czy przeczytałeś(aś) ze zrozumieniem i akceptujesz wszystkie punkty regulaminu klanu?
8. I oczywiście nawiązując do tradycji - masz jakieś fajne koleżanki/siostry/dziewczynę/żonę?
1 - dopiero ściągam klienta
2 - na Allseronie miałem pierwszego hero domina, a tu pewnie zrobię dc/domin
3 - zależy - z uwagi na robotę będzie więcej/mniej
4 - jak długo, hmm.. zacząłem na c4 na Allseronie, potem Valdaron, Aurora i ponownie Valdaron...
5 - zależy kompa mam w sypialni, a żonka nie lubi jak gadam z "innymi babami grając" )
6 - długo by wymieniać ; w rl służę (jakkolwiek to brzmi), 32 latka (wiem, dziadek jestem)
7 - tak
8 - ah ta tradycja... mam nadzieję, że KG nic, albo w każdym bądź razie niewiele się zmieniło )
_________________ GREENPOWER "Idąc cmentarną aleją, szukam Ciebie, mój przyjacielu! Odszedłeś, bo byłeś słaby, jak suchy liść..."TSA - 51
Ostatnio zmieniony przez Xardus Wto Lip 17, 2012 2:10 pm, w całości zmieniany 2 razy
Klasa: Iss
Wysłany: Sro Lip 18, 2012 8:17 pm
Postacie zostana przeniesione, wraz z calym ekwipunkiem a dodatkowo za strate klanu i jako rekompensate za zmiane serwa dostanie sie gratisy, wiec zakladaj postac i koxaj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum