No nie wiem czy GW2 padnie po 2 miesiącach. Ta gra zapowiada się na prawdę ciekawie, każda recenzja jaką czytałem robi wielki apetyt nawet i mi. Gdybym tylko miewał choć trochę wolnego czasu to pograłbym w GW2, a do tej pory byłem na prawdę fanatykiem L2, od 7 lat grałem tylko w to. Pomijając nawet takich nowych graczy to GW ma i tak swoich stałych graczy, dzięki którym gra nie padnie.
Też pewnie pogram, o ile znajdzie się czas. Pograłem trochę na betach i prawdę mówiąc - sam nie wiem co o tej grze myśleć. Niby jest super, fajnie i w ogóle, ale ... wszystko zależy od tego jak to całe skalowanie sprawdzi się jako endgame w praktyce.
W PvP z kolei wszystko zależy od tego czy klasy faktycznie będą zbalansowane. Skoro ma nie być wyścigu sprzętowo-lvlowego, a o wygranej ma decydować skill gracza, to brak balansu położy cały content PvP na łopatki.
W każdym razie już teraz mogę powiedzieć, że GW2 jest niebo lepszą inwestycją niż D3.
Ostatnio zmieniony przez Naib Sro Sie 08, 2012 11:39 am, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum