MMOFPS - massively multiplayer online first person shooter
tylko w przypadku tej gry nie muwimy o 16vs16 ani 24vs24 tylko 1000 vs 1000 vs 1000 na 1 mapie
cos jak CS i walka o fortece z L2 tylko bez przerwy i z karabinem, czołgami, lotnictwem, itd.
gra jest F2P czyli za friko napędzana przez mikrotrazakcje
i tu wyjaśnienie które zniechęci bogacza, ale trudno NIEDA SIE KUPIC MOCY nie da się kupić sprzętu który owni kiedy gracz lamii
przypomina to system z league of legends gdzie kupujesz wygląd dla szpanu i za kasę oszczędzasz czas <25,30% max>
postawili spory nacisk na to by gracz z 2 miesięcznym stażem nadal mógł nakopać 5 letniemu weteranowi
3 walczące strony konfliktu sprawiają ze żadna strona nie bedze dominować, bo oberwie od pozostałych 2
ja gram po stronie Vanu, ale można grać spokojnie każda strona, kiedy sie chce <to jak postacie w komnacie :}>
nie martwcie się ze ta gra jest tak piękna iż nie odpalenieodpalicie jej na swoim kąpie
jako gra nastawiona na masowa skale wiec musieli rozwiązać ten problem
<oczywiście nie bedze już boska, ale nadal powala>
Minimalne wymagania sprzętowe
Processor: Intel Core 2 Duo E6850 or higher / AMD Phenom II X2 or higher
Memory: 4 GB RAM
Hard Drive: 15 GB free
Video Memory: 256 MB RAM
Video Card: nVidia GeForce 8600 series or higher / AMD or ATI 4850 series or higher
Sound Card: DirectX compatible
aha zapomniałbym gra posiada zintegrowane systemy nagrywania oraz live steem <--cos co pokazuje na rzywo wasza grę w sieci, jeśli chcecie
jak również genialny system komunikacji głosowej <można używać mumble oczywiście> ale system w grze jest lepszy
skoro już dotarliście aż tu czas pokazać wam jak ta gra wygląda od środka
http://www.youtube.com/wa...d&v=RPuY2hvYjnw ------ nakręcone przez outfit ze strony New Conglomerate
http://www.youtube.com/wa...player_embedded ------ ten zrobili ludzi z Teran republic
niestety nie mam jeszcze filmu opisującego vanu sovereignty jednak jest to frakcja która ja wybrałem wiec nie jestem obiektywny :}
dlaczego na końcu daje link? gra jest ogromna i lepiej wiedzieć to i owo zanim się zacznie
jeśli nadal będziecie się gubić to zapraszam na utworzona przez fanów stronkę wiki
http://planetside.wikia.com/wiki/PlanetSide_2_Wiki
Edytuj ze słownikiem, bo doczytałem pierwszy akapit i szlag jasny mnie trafił. Nie da się tego czytać ni jak, chyba że się jest analfabetą, to wtedy takie błędy nie przeszkadzają.
Może i gra fajna ale opisu w tej formie nie da się czytać i to całkiem mnie zniechęciło.
Edit: Poprawiłem błąd => dzięki Lasqurix szczerze nie wiedziałem że się to tak pisze.
_________________ "Życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiesz co dostaniesz." - Mama Foresta Gumpa
"Kobietom zawsze było łatwiej. Wcześniej na emeryturę, dłużej żyją, cycki zawsze pod ręką i nie muszą się żenić z jakąś idiotką."
Ostatnio zmieniony przez Holkins Wto Lis 20, 2012 2:36 pm, w całości zmieniany 2 razy
Edytuj ze słownikiem, bo doczytałem pierwszy akapit i szlak jasny mnie trafił. Nie da się tego czytać ni jak, chyba że się jest analfabetą, to wtedy takie błędy nie przeszkadzają.
Szlag* Jednak pzoa tym się podpisuje bo nie da się czytać tego opisu
można robi się to tak:
1. Edytujesz poprawiony post
2. ctrl+a -> ctrl+c
3. anulujesz edytowanie postu poprawionego
4. edytujesz niepoprawiony post
5. ctrl+a -> ctrl+v
6. zapisujesz
masz pierwszy post poprawiony
Ogólnie to wrażenia pierwsze niespecjalnie dobre, ale nie chodzi tu o sam gameplay bo zwyczajnie nie udało mi sie jeszcze zagrać mimo, że z klientem męcze sie od 2 godzin.
To jak wypuścili tą gre to jakaś amatorka, launcher odmawia współpracy. Dopiero dzisiaj udało mi sie go uruchomić i ściągnąć co trzeba i co? Najdalej doszedłem do wyboru serwera po czym klient zamknął sie sam z przekierowaniem na strone oficjalną i komunikatem o errorze.
Teraz nawet nie chce sie załadować ekran wyboru frakcji.
Ostatnio zmieniony przez HaarmenSheltar Sro Lis 21, 2012 8:04 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum