Otwieram w przegladarce strone z L2 i mam napisane zeby aktualizowac 4game. wiec robie to i po zainstalowaniu nowego mam nadal to w okienku napisane na stronie. Poradzicie cos?
Nie mam pojęcia co ruscy skopali, może macie jakiś zły ten updater?
Wczoraj koło południa pobierałem też instalkę nowej wersji i mi wszystko działa, może później coś skopali, spróbują tą moją: http://www.editweb.pl/l2/4game_setup-en.exe
A robiłeś Restore game?
jak klikniesz "sign in" na stronce wpiszesz passy, pacniesz enter i bedziesz mial play to w prawy górnym rogu tego małego okienka będziesz miał klucz, ale nie taki do drzwi tylko taki płaski do odkręcania np: śrub, najedziesz, rozwinie się na settings i klikasz a tam będzie taki szary przycisk z czarnym napisem "Restore Game". Bardziej łopatologicznie się chyba nie da...
Ostatnio zmieniony przez Ilfirinlaime Czw Gru 20, 2012 12:01 am, w całości zmieniany 1 raz
A ty na pewno jesteś na stronie: https://eu.4game.com/lineage2/play ? Może spróbuj jeszcze cache przeglądarki wyczyścić albo odśwież stronę skrótem klawiszowym Ctrl+F5. Jak nie pomoże to podeślij screena bo aż nie wierzę.
rozumiem, że masz zainstalowane l2 i ten komunikat żeby ściągnąć też jest błędny. Ja bym dokładnie skasował l2 i jeszcze raz za pomocą stronki ściągnął wszystko, jeśli jeszcze tak nie robiłeś. Oczywiście dla pewności kasacja>restart>instalacja>restart, może pomoże próbuj. Jak nie to chyba musisz mieć coś w rejestrach nakopane i będzie trzeba się formacikowi pokłonić... chyba.
A najlepiej to nowego kompa Kupić xD
Ostatnio zmieniony przez Ilfirinlaime Czw Gru 20, 2012 8:40 pm, w całości zmieniany 3 razy
Ale raczej nie chodzi o grę tylko o tą aplikację 4game, bo na tym komunikacie pisze aby to ją zaktualizować a nie grę. Dopiero gdy ona będzie aktualna może się pokazać ifno o konieczności aktualizacji gry.
Skasowalem L2 i 4 game nastepnie wchodze na stronke jest napis install wiec sciagam 4 game instaluje go automatycznie kieruje mnie do stronki z L2 i zamiast pobierania jest napis zeby zaktualizowac 4 gamu znow
A może masz 4 game zainstalowane 2 razy w 2 różnych miejscach? Ale to już na prawdę strzelam. Prawdopodobnie tak jak pisał Ilfirinlaime coś gdzieś zostaje w rejestrze, spróbuj odinstalować grę oraz 4game, później jakimś programem wyczyścić śmieciowe wpisy w rejestrach. Są programy do przeglądania rejestru, spróbuj ręcznie poszukać jakichś wpisów 4game i usuń. Jak nie pomoże to juz tylko format mi go głowy przychodzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum