kurwa wszystko w iso ... ogarne to jakos.
A instrukcje obslugi do tej clonezilli napiszesz mi ? Jak wroce z pracy to bede sie bawil. A jak nie to musze sciagnac instalke z w7 i zainstalowac od poczatku.
Więc nie poszło mi z usb to zbootowałem z CD. Udało się, sclonowałem partycję i jak chcę zbootować z ssd to miga mi ekran tak samo jak wtedy kiedy chciałem odpalic clonezlille przez usb :/ i co teraz? ;p
EDIT:
Więcej nie kupie kompa w sklepie ! Zaintalowalem własnie od początku w7 z płyty i wszystko działa pięknie. Wydaje mi się że moja wersja w7 OEM namieszała coś i nie chciało sie zbootowac.
P.S. Kurwa ale mi ten system zapierdala teraz ;p PZDR !
Ostatnio zmieniony przez Yarun Czw Sty 31, 2013 1:59 am, w całości zmieniany 1 raz
Klasa: tak
Wysłany: Czw Sty 31, 2013 7:16 pm
W sumie cale zdanie ma to samo znaczenie, tylko troche nie widze w tym sensu. Kumpel da ci, bo u niego w robocie w7 sie walaja po podlodze? Kiepski powod jak dla mnie, ale kto was tam wie
Ale nie traktuje tego posta jako samodzielnej wypowiedzi. To jest odpowiedz na stwierdzenie ze bez problemu znajde aktywator ... Nie lap mnie za slowka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum