2. Tyrr tylko i wyłącznie dlatego że od zawsze grałem wojem, z dobre 5 lat gladiator (duelist), wiec i na tej kronice stworzyłem glada
3. Średnio jakieś 2h dziennie (praktycznie codziennie), kiedyś było więcej, ale na 95 lvl niema ciekawych instancji :/ tylko fortuna, istina i E. Spez :/
4. Gram w L2 juz z dobre 6 lat, jeśli nie więcej i byłem na cerberusie, angakaranie i tytanie
5. Posiadam TS i sluchawki (bez mikrofonu) i zamierzam ich używać tylko i wyłącznie w razie potrzeby tj. siege itp. itd.
6. Mam na imię Piotrek, mieszkam w Bełchatowie, właśnie skończyłem studia i szukam jakiejś pierwszej sensownej pracy, poza tym chodzę na mecze GKS, mam 24 lata
7. OFC
8. Mam fajne koleżanki i zajebistą dziewczynę, ale wara od niej!
jeśli chodzi o pvp, to jest tak, że od zawsze lubiłem się tłuc, bo moim zdaniem właśnie to jest solą tej gry, ale teraz mam problemy z kasa i nie mam takiego sprzętu jaki bym chciał, więc czasem musze spierniczać jak gościu sadzi mi szoty po 4k :/ ale mass pvp to jest to co lubie
Klasa: ISS Enchanter
Wysłany: Pon Gru 10, 2012 9:41 pm
to ZA i niech pisze do kogoś kto ma prawa i dodawać może do klanu, bo mi bezczelnie bana dali. Pisz do Zaria, Sathes, Variksal, PaniMordu, albo hmm Cassi, Tonyy i Xor..., tyle pamiętam kto ma prawa.
Ostatnio zmieniony przez Ardis Pon Gru 10, 2012 9:42 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum