Witam wszystkich czlonkow klanu Karan Gurth. Na imie mi Rhazziel. Jestem Nekromanta. Chcialbym wstapic w Wasze szeregi, jednak przed podaniem przyczyn dlaczego pragne dolaczyc akurat do Was, wypada chyba napisac cokolwiek o mojej przeszlosci w tym swiecie. Nie mam zamiaru uraczyc co niektorych kolejnym opowiadaniem o wybrancu Bogow, wielkim magu ktory ma za cel podbic caly swiat, a jedynie przedstawic siebie tak, abyscie mogli mnie jakkolwiek poznac...
Swoja wedrowke po swiecie Aden rozpoczalem juz dosc dawno, jednak w krainie Allseronu jestem od zaledwie dwoch miesiecy. Do tego czasu wiodlem zywot awanturnika poprzez ciagly udzial w walkach pomiedzy klanami, w ktorych zaszczyt mialem przebywac, oraz przez uczestniczenie w wiekszosci starc o zamki (w tym drugim osiagnolem nawet pewien sukces, ale to juz calkiem inna historia...).
Trafiajac do tego swiata postanowilem sie zmienic, zaprzestac ciaglych walk i moc w spokoju zwiedzac nie poznane do tej pory krainy. Dlatego tez wstapilem do bractwa calkowicie neutralnego – Braterstwa Cienia. Spedzilem tam rowne poltorej miesiaca i mile wspominam czas wspolnie spedzony z czlonkami tego klanu.
Jednak z czasem zatesknilem za wojnami, starciami na smierc i zycie ze swymi wrogami... Postanowilem porzucic spokojne zycie. Stajac po raz kolejny przed wyborem, dokladnie zaanalizowalem wszystkie zalety i wady klanow w tym swiecie. Bralem pod uwage zarowno aktywnosc graczy, wielkosc klanow jak i sojuszy w ktorych sie one znajduja a takze to jak trzymaja sie one klimatu. Choc przyznaje iz nie jestem najwiekszym klimaciarzem, wiem, ze to wlasnie najwiekszy skarb tego swiata i nalezy go szanowac, i starac sie by kolejne fale imigrantow nie zniszczyly dorobku setek, moze nawet tysiecy osob bedacych tu juz od dawna...
Dlatego wlasnie staje dzis w tym miejscu. Staje tu z nadzieja, iz dostapie tego zaszczytu i bede mogl wstapic do klanu, gdzie znajda sie okazje zarowno do wspanialych walk, jak i tych troche bardziej prozaicznych wydarzen jak chociazby czas spedzony na wspolnych wyprawach w miejscach gdzie samotnie nigdy nie bylbym w stanie sie udac. Tego oczekuje... Co zas sam moge zaoferowac? Chyba "tylko" siebie. Zawsze angazuje sie bez konca w to co robie. Nie lubie stac bezczynnie i przygladac sie jak dzialaja inni, chce miec swoj wklad w rozwoj zarowno tego swiata jak i samego klanu Karan Gurth. To czy bede mial okazje wesprzec klan ten swoja osoba zalezy juz tylko od Was...
Byc moze nie mam wybujalej wyobrazni, jednak imie dla postaci jestem jeszcze w stanie wymyslic sam
Prosze bez urazy - to tylko przyklad:
Cytat:
Karty pokemon- unikatowa karta ARCAINE ( PROMO ! )
- pierwsza pozycja znaleziona na Googlach.
Jak widzisz nie da sie uniknac zbieznosci poszczegolnych imion z roznymi grami, bajkami itp. nawet gdy bardzo staramy sie tego uniknac. A o grze "Soul Reaver" szczerze mowiac do tej pory w ogole nie slyszalem
ps
Po Twojej wypowiedzi poszukalem troche informacji na temat tej gry jak i samej glownej postaci. Dowiedzialem sie ze samo imie Raziel (Razjel) zosta?o stworzone na wieki przed powstaniem gry "Soul Reaver" http://pl.wikipedia.org/wiki/Raziel
Owego Razjela mialem (nie)przyjemnosc niejednokrotnie spotkac w Miejscu Kazni pomiedzy miastami Dion a Giran kilka tygodni temu...
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
_________________ I am the second.
Alone in a faceless crowd.
A human caught,
in monochrome dreams.
I scream to wake up.
My voice drowns deep underground.
Only the dead can hear me.
See me!!
------------------------------------------
old RO aka ChaOs
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum