"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
1. krotkie opowiadanie
2. nieskladne opowiadanie
3. polskie litery w opowiadaniu (a u nas one nie dzialaja)
4. beznadziejne opowiadanie
5. z samej checi mordu sie do KG nie dostaniesz
w sumie w tym podaniu spodobalo mi sie tylko to co mozesz wniesc do klanu i to czego od klanu oczekujesz
Po pierwsze: Co ty ch?opie wiesz o drowach, bo z tego co czytam to chyba nic.
Po drugie: Mordowania oczekujesz? Ta a swierzych skarpetek co rano to nie?
Po trzecie: Jezeli slusznie wydedukowalem twoja postac ma okolo trzech tysiecy lat? Bo majac 20 wiekow zostales assasinem, nie za wczesnie, moze powinienes ta decyzje dluuuuzej przemyslec.
Po czwarte: Orki pozarly ciala twych bliskich, wczesniej ich zabijajac a ty, uzyles zdolnosci samozachowawczych i spierdoliles?
Po piate: Nie do nas z takim gniotem...
Zaspokoilem twa ciekawosc?
_________________ Szla magiczka przez ogrodek, zobaczyla krokodyla, wszystkie gady wyzdychaly, a magiczka zyla
Heh no coz bywa nie kopiuje opowiadan z internetu..:) Wymyslilem na poczekanie a ten kto twierdzi ze malo wiem o drowach jest w wielkim bledzie... No ale coz dziekuje za Rozpatrzenie Podania co do imiennia to Valas Hune Zwiadowca ktorego najal dom Beaner do odnalezinia Martwej krolwej Lolth wrac z Pharaunem Qunathel i Ryldem wg. Forgetten Realms ksiazki Wojna Pajeczej Krolwej a co do natury Drowow nie ufajce sobie nawzajem gotowe wbic noz w plecy przyjaciela walaczace o range swego domu (nie wiem oco chodzi z Mezo lecz slucham wprost przeciwnej muzyki)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum