Kiray
?owca Nagr?d
Pragne do was do??czyc z wielu wzgl?d?w. Miedzy innymi jeste?cie solidnym, dobrze zorganizowanym klanem. Macie tradycje kt?rej przestrzegacie od bardzo dawna.
Jestem ambitny, pragn? by? cze?ci? czego? wielkiego, a z tego co zaobserwowa?em Karan Gurth samo w sobie jest wielkie.
Walczylem w niejednej bitwie po stronie sojuszu Ultima Thule. Zdoby?em tam ?dziebko, cennego do?wiadczenia.
Teraz swe ostrze i bystry umys? pragne zaoferowa? Wam.
Nie mam wprawy w pisaniu poda? tak?e licze na wasz? wyrozumia?o??. Gdybyscie chcieli dowiedzie? sie o mnie nieco wiecej, pytajcie.
Przeciw - po tym strasznie wyczerpujacym podaniu widac ze zbytnio nie zalezy Ci na wstapieniu do Karan Gurth, a tym zdaniem o nie posiadaniu wprawy w pisaniu podan to bys sie chociaz nie osmieszal.
Proponuje przeczytac caly ten temat jest w nim wszytko wyjasnione. Czlonkowie ZC sami po pewnym czasie uswiadomili sobie ze tego sprzetu im nie ukradlismy. Niestety nie moga sie pogodzic z tym ze 5 osob ktore tworzyla trzon tego klanu odeszla odnich i wszelkimi sposobami probuja nam zniszczyc reputacje. Mam nadzieje ze paplanina tych krzykaczy nie wplynie na wasza decyzje.
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Pon Sie 07, 2006 12:19 pm
ZA
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum