Postac:
Imie: Mefir
Klasa: Orczy Szaman
Planaowana profesja: Overlord
Charaktrystyka postaci: Mefir jest mlodym i ambitnym szamanem. Synem orczego plenienia, zawladnietym plomieniem Paagrio. Kroczy on drogami wytyczonymi przez duchy jego przodkow oraz Wielkiego Ducha - Paagrio. Nieinaczej jest i tym razem - Do Karan Gurth przywiodly go wizje plomieni trawiacych dawne krolestwa i wyrastajace na ich popiolach nasiona Nowego Pozadku.
Motywacja wstapienia do klanu: Wizje zsylane przez Wielkiego Ducha.
Oczekiwania: Klimat, zacni towarzysze,zarowno w boju jak i w rozmowie, pomoc w zrealizowaniu celow postaci.... Dobra zabawa
Co moge wniesc? Lojalnosc wobec gildii i jej regulaminu, pomoc w realizacji jej celow. ...a coz jeszcze? - o tym niech zadecyduje sam Paagrio.
Ostatnio zmieniony przez Cien Nie Sie 06, 2006 1:48 pm, w całości zmieniany 1 raz
Niewiem jakie zmiany wniesie C4 ale puki co, nic niejest jeszcze przesadzone. Jesli doradzicie mi zmienic plan ( np. ze wzgledu na dobro klanu) uslucham waszej rady. Jesli nie, zostane przy Overlordzie. Niejest mi znane to co przyniesie przyszlosc.
Jesli doradzicie mi zmienic plan ( np. ze wzgledu na dobro klanu) uslucham waszej rady.
Po tych slowach jestem jak najbardziej ZA.
Zmiana ma polegac na tym, ze Overlord bedzie mniej zdolny do robienia szaranczy, poniewaz jego root ma lapac tylko 20 potworow. Mam nadzieje ze nie wybrales OL, tylko dla szaranczy .
Absolutnie nie. Zaimponowala mi jego pozycja w plemieniu. Kiedy zaczynalem grac, nic niewiecac jeszcze o swiecie Lineage'a, planowalem zebrac horde orkow i na jej czele, przywrocic jej utracona niegdys wladze. Teraz wiem ze niejest to takie proste...
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Pon Sie 07, 2006 12:20 pm
Jesli to co pisales jest szczere, jestem ZA
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Wto Sie 08, 2006 3:40 pm
LotU to bylo do mnie, spadaj!
ZA
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum