Nick : Valar
Imie postaci : Rhue
Klasa : Sorecerer
Motywacja wstapienia : Podoba mi sie wasze podejscie do klimatu a takze to, ze posiadacie bogata tradycje. Podziwiam to, ze jestescie wierni swoim zalozeniom. Zawsze chcialem nalezec do klanu, ktory z zalozenia jest zly. Chcialbym znalezc swoje miejsce w Waszych szeregach.
Historia : Odkad pamietam czulem w sobie talent magiczny. Oczywiscie inni rowniez to zauwazyli i zostalem wyslany do Akademii szkolacej ludzkich magow na Wyspie Glosow, skad pochodze. Nauka nie szla mi najlepiej a to z tego powodu, ze nauczyciele wymagali abym uczyl sie wszystkich zaklec, ktorych ode mnie wymagaja. A mnie nie interesowaly zaklecia przywolujace ani nawet mozliwosci jakie daja klatwy. Mnie interesowala magia ognia. Od dziecka ogien przyciagal moj wzrok. Moglem godzinami wpatrywac sie w plonace ognisko. W wieku mniej wiecej 15 lat opuscilem Akademie i wyruszylem na kontynent, aby dalej kontynuowac swoja nauke. Cwiczylem swoje umiejetnosci zabijajac storzenia zamieszkujacje krainy lezace od Gludin do Giran. Za przedmioty uzyskane z nich kupowalem ksiegi dzieki ktorym poszerzalem swoja wiedze. Teraz kiedy moja wiedza na temat ognia i zaklec z nim zwiazanych jest pelniejsza pragne oferowac Wam sile moich czarow.
Co moge wniesc : Oczywiscie lojalnosc i pomoc w walce. Zaangazowanie w sprawy klanu i aktywna pomoc w dazeniu do obranego celu. Zapoznalem sie takze z Wasza ekonomia i wniose cos niecos swojego wkladu materialnego.
Czego oczekuje : Pomocy w walce oraz poczucia wspolnoty. Chce nalezec do klanu i razem z Wami tworzyc jego historie i budowac tradycje.
Ostatnio zmieniony przez Valar Pią Wrz 08, 2006 12:58 pm, w całości zmieniany 1 raz
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
_________________ I am the second.
Alone in a faceless crowd.
A human caught,
in monochrome dreams.
I scream to wake up.
My voice drowns deep underground.
Only the dead can hear me.
See me!!
------------------------------------------
old RO aka ChaOs
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum