nick [najlepiej ircowy]: Calc
postac: Calcoranna
klasa[najlepiej pelnym zdaniem bo sa rozne tlumaczenia]: Spell Howler
planowana profesja: Storm Screamer
motywacja wstapienia do naszego klanu: Uwazam ze jest to silny klan. Mam tu paru kolegow z mego pierwszego klanu na Allseronie z Banitów, oraz chce byæ w renomowanym i szanowanym klanie.
krotka historia [ot taki dodatek skad sie wzialem itp]: Pochodzê z Wioski Mrocznych Elfów <oddaje cho³d>. Zaczelam zdobywaæ swe do¶wiadczenie z wilkami i potem w ruinach. Przyjêto mnie do klanu BANICI, lecz ten siê rozpadl ale bardzo mi siê podobalo w nim. Awansowa³am na Maga. Nastepnie poszlam na tereny kazni gdzie podros³am i wtedy wybra³am siê do przeleczy ¶mierci gdzie podros³am ju¿ do tego stopnia, ze stalam siê SpellHowlerk± Wtedy do³±czy³am do klanu Kiril Threndor…. Narzekac nie mogê lecz to nie by³ klan dla mnie. Teraz po wielu polowaniach na cmentarzu doros³am do 52kregu i chce do³±czyæ do do¶wiadczonego sojuszu Karan Gurth, czyli do klanu Mor Gurth
czego oczekujesz: Oczekuje pomocy , wspólnych polowañ, wojen, by¶cie byli moimi braæmi przy zwyciêstwach ale i przy przegranych.
co mo¿esz sam wnie¶æ: Mogê wnie¶æ przede wszystkim siebie, Brata w walce i w cierpieniu oraz w triumfach…Oraz Pomocna dusze.
Podkreslilem klan KT poniewaz wiem ze nie musicie go lubic wiec zeby potem nie bylo jakis uprzedzen.
Tak wiec mam 3 wady…..
1. Nie mam broni….. Swa musialem oddac dla poprzedniego klanu. Ale odzyskam ja w tym tygodniu.
2. Gram kobieta w grze a w rl jestem ch³opakiem, je¶li wam to nie pasuje to ok.
3. W komnacie postaci mam elfa jasnego ale siê go pozbêdê.. ma 4 krag i nie jest mi potrzebny chyba istnieje ot tak
Klasa: Aeore Healer
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 1:48 pm
Jeszcze nie s³ysza³em, ¿eby kto¶ skar¿y³ siê na by³ych cz³onków klanów Banici, wiêc ja równie¿ jestem Za. A co do KT to pomimo tego, ¿e s± po przeciwnej stronie i tak jest tam wiele warto¶ciowych ludzi.
Klasa: dominator/arcymag/silver ranger
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 2:02 pm
ahri jak w kazdym klanie...
co do broni - pewnie wiesz, ze u nas jest ranking i nikt nic na dzien dobry ci nie da...
zatem odzyskaj bron...
pytanie do divy: mamy trudny okres - wojna - w drodze wyjatku proponuje pominac 3 dniowy czas na oczekiwanie... glosy sa jednomyslne, a na bitwach kazdy sie przyda...
i pytanie do kandydata - 5 dni kary juz minelo?
_________________ GREENPOWER "Idąc cmentarną aleją, szukam Ciebie, mój przyjacielu! Odszedłeś, bo byłeś słaby, jak suchy liść..."TSA - 51
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 7:59 pm
Ithelios napisał/a:
Te¿ mam jasnego elfa w komnacie i to na dodatek czerwioniutkiego od karmy - wtajemniczeni znaj± genezê jego narodzin
Jak najbardziej ZA.Przesz³o¶æ w KT nie jest wa¿na - jestem przekonany ,¿e antagonistyczny ustrój naszego sojuszu trafi w Twoje oczekiwania.
Ja swojego skasowalem! ha! ;p
ale i tak mam jednego...
ZA
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
_________________ I am the second.
Alone in a faceless crowd.
A human caught,
in monochrome dreams.
I scream to wake up.
My voice drowns deep underground.
Only the dead can hear me.
See me!!
------------------------------------------
old RO aka ChaOs
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum