To, czy bedziesz mile widziany czy nie, wyniknie z tego jaki bedziesz dla nas w grze ;]
A zeby to sprawdzic, to najpierw liderzy musza sie wypowiedziec
Ale teraz decyzja zalezy do Ciebie, czy bedziesz chcial sie dalej starac, czy odpuscisz
Klasa: OverLord
Wysłany: Pią Paź 27, 2006 12:52 pm
Krotko zwiezle i Na temat Rozwoj intelektualny w normie, Fizyczny podejrzewam tez, jednak brak harmoni, dyscypliny i kontroli nad wlasnym duchem jednym slowem Wolny Duch nie wiem czy bedziesz potrafil zyc w spoleczenstwie klanowym jak juz wczesniej wspomniano na sile szukasz swar i zwad rozumiem Dume etc. Ale Duma i glupota to juz dwie rozne rzeczy
jesli taka twoja wola czekaj na decyzje dowodztwa ja sie z nia zgodze aczkolwiek Tez jestem orkiem i raczej bedziemy sie unikac Bo Dwa duumne(czyt Durne) Orki zawsze sie pokloca
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Pią Paź 27, 2006 2:21 pm
Moim zdaniem poprostu nie chodzi o to, ¿eby w podaniu kandydata by³o wiêcej za ni¿ przeciw. Powinno byæ zdecydowanie wiêcej ZA. To jest tak jak z trucizn±, masz podejrzenia, ¿e to co¶ jednak Cie zabije to poprostu nie pijesz, nie rozwa¿asz równowagi ZA i PRZECIW. My¶lê poprostu, ¿e tak konfliktowych osób nie potrzeba w sojuszu bo bêdzie sytuacja jak w KG z kilkoma osobami, ¿e o g³upiego spoila prawie wybuch³a 3 wojna ¶wiatowa...
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum